Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz csúnya lánnyal járni?
És kit érdekel mások véleménye?
Most ki akar a csajjal járni, te, vagy a többiek?
Addig, amíg azzal foglalkozol, hogy a többiek mit gondolnak, vagy mondanak rólad a hátad mögött, nem lesz saját életed!
A többieknek túl üres az életük, ezért foglalkoznak a másokéval.
Te pedig befolyásolható vagy, ha nekik hiszel, és nem magadnak!
Ezt a sok besavanyodott humortalan embert itt. :O
Azonnal szétmarcangolnak minden kérdést ami kicsit is bántja a saját értékítéletüket. :(
Sok evvel ezelott, amikor meg "jo no" voltam, eppen a fodrasznal ultem, amikor jott egy csunyacska lany, es valami jo frizurat kert a fodrasztol, merthogy elso randira keszult. A lany kisse tulsulyos, gorbelabu, rosszuloltozott,olyan semmilyen volt.Kisvaros a mienk,tobbszor lattam oket egyutt. A pasi (sulyra)kb feleakkora volt, mint a lany, amolyan kis vezna nyominger.
Sok ev telt el az a bizonyos elso randi ota.Ok azota is egyutt vannak,a mai napig nagy szeretetben elnek(legalabbis ez latszik rajtuk, ha az utcan osszefutunk)3 gyermeket nevelnek.En meg itt vagyok egyedul:(
Meg szerencs, hogy akkoriban nem volt GYK, es egyikuk sem tudta megkerdezni, hogy "gaz csunya....."
Öcsém, neked tetszik? Esetleg a személyiségéről van infod?
25/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!