Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti összejönnétek roma származásúval vagy nem?
Figyelt kérdés
Kort, és nemet írjatok. Köszi.2015. júl. 17. 23:16
12/21 anonim válasza:
Én már senkivel sem jönnék össze! :D
14/21 anonim válasza:
Összejöttem roma származásúval, igen.
F 33
15/21 anonim válasza:
Én személy szerint félcigány vagyok (apukám cigány származású), eddig soha semmilyen problémám nem származott ebből. Rajtam abszolút nem látszik, senki nem mondta meg, amíg nem találkoztak apukámmal.(a jelenlegi barátom örült, amikor ezt megtudta, mert így még különlegesebbnek tart :D) Viszont nekem cigány barátom soha nem volt, és szerintem nem is lesz. Sajnos nem ismerek egyet sem, akiben meg tudnék bízni, és azt kell, hogy mondjam, szerintem nem is találnék ilyet, ha keresnék sem.. :D
16/21 anonim válasza:
manapsag ugy hivjak a teveben is hogy:
Jakobs a roma :))
amugy meg nem.
18/21 anonim válasza:
Nem akarom hogy egyszer csak beállítson a "kiccsalad". Meg amúgy is undorítóak. Úgyhogy nem. 19/F
19/21 anonim válasza:
Most úgy le lettem pontozva mintha itt senki nem feküdne le egy szebb cigány lánnyal. :O
20/21 anonim válasza:
Attól függ. Ismerkedtek, és ha normális ember módjára viselkedik, miért ne.Ha meg egy munkakerülő megélhetési bűnöző vagy primitíven viselkedik az nagyon hamar kiderül aztán első randin meg lehet mondani, hogy na takarodj.
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!