Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lány létemre alázkodjak meg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lány létemre alázkodjak meg jobban?

Figyelt kérdés

Nem tudom, hogy fussak-e ezután a szekér után.

A történetem, hogy volt egy házibuli, ahol egy srác nagyon felfigyelt rám(akkoriban kapcsolatban voltam). Rengeteget bókolt, és minden szabadidejét velem akarta tölteni. Más miatt de szétmentem a párommal, és találkozgattunk a sráccal. Mint kiderült, ő is nemrégiben szakított, így eléggé káoszban volt az érzelmei terén.

Na a lényeg, hogy ott aludtam nála, bókolt, puszit adott, simogatott, majd egy idő után fogta magát, és ELTŰNT. Nem keresett, pedig megbeszéltük a találkát. Nekem kellett ráírnom, hogy akkor mi van. Legközelebb megint ez volt. Megbeszéltünk egy találkát, és nem jelentkezett, majd rá két hétig nem beszéltünk. Hirtelenjében eszébe jutottam, megint bókolt, lehozta a csillagokat, találkoztunk kettesben, majd megint eljátszotta, hogy keres. A lényeg az volt, hogy én sose keresem(ez a baja), ezért elkezdtem én is felajánlgatni a találkozásokat, de mondanom se kell, hogy végződött....végül kinyögte, hogy az a baja, hogy az exe vissza akar menni hozzá, ő viszont össze van zavarodva, mert én is megtetszettem neki, és teljesen káosz a feje.

Oké. Ezután időt adtam neki, megbeszéltünk egy találkát, megint nem keresett, nekem kellett, és le is mondta, majd megint 2 hétig nem beszéltünk...de eközben meg ő ajánlgatta fel ezeket.

Aztán ráírtam, egyből találkozni akart, találkoztunk, közölte, hogy lezárta az exét, és, hogy csinált valamit, amit még nem akar nekem elmondani, mert szerinte máshogy tekintenék rá azok után.

Megint lemondta a találkát, majd nem keresett egy hétig. Most hétvégén ott aludnék nála, ezért egyből rámírt egy hét nem beszélés után.

Rengeteget bókol, ha meglát, látom, hogy néz rám...folyton flörtöl velem, agyba-főbe dicsér, de mindig kiemeli, hogy ne értsem félre.

Külsőre nagyon bejövök neki, mondta, hogy a haverjai szerint tökéletes vagyok, és, hogy ilyen lány nincs még egy, mint én, a fiú haverjaimra féltékeny.

Mindig vigyáz rám, előre enged, megvesz nekem mindent(csoki, ital, bármi, még ha én akarom fizetni akkoris).

Kéepekt kér rólam...ugyanakkormeg mondta, hogy megváltozott a szakítás óta. Kicsit olyan, mintha egy strigula lennék neki.

Viszont nem értem, miért akara, hogy ott aludjak. 3 hónapja ismerem, és egyszer se feküdtünk le, SŐT, csók se volt, szájrapuszi se, semmi. És tudja, hogy engem nem tud megfektetni, szóval ez sincs benne a pakliban, hogy megakar. Hiába van oda értem testileg, tudja, hogy nem engedek amíg ez van.

Szerintetek mi lehet a háttérben? A gond az, hogy totál bele estem, és nem tudm lezárni. Ennél még az is jobb, ha egyértelműen elutasítanak...a legjobb haverja se érti, hogy mi van.

Nekem kicsit olyan, mintha tartana tőlem. Múltkor is megjegyezte, hogy ő külsőleg nem jó pasi, és a belső tulajdonságaival hódít, engem meg agyba-főbe dicsőít.

A buli után is úgy kérdezte meg, hogy egy ilyen srácnak, mint ő, van-e bármilyen esélye egy olyan lánynál, mint én...

Kezdek ebbe bele bolondulni.:( Folyton azt érzem, hogy én szúrtam el valamit, enni és aludni is nehezen tudok azóta.

Lehet csak én agyalom túl, és úgy játszik velem, ahogy akar?

A legrosszabb, hogy a környezetünkben levő közös ismerősök szinte mind azt állítják, hogy becsületes a srác és nem gonosz ilyen téren sem....

2015. júl. 17. 18:52
 1/5 anonim ***** válasza:
szerintem meg még mindig az exét szereti.
2015. júl. 17. 19:04
 2/5 anonim ***** válasza:

Lehet hogy az exje nagyon kikészítette az önbizalmát. Erre utal az a mondóka is hogy "megváltozott."

A viselkedése tipikus önbizalom hiányra utal. Valószínűleg retteg attól hogy mi van ha az ex-ének van igaza.

Például képzeld el hogy az ex-je azt vágta hozzá a fejéhez hogy pici a farka, és hogy soha sem tudta kielégíteni, mindig csak tettete (ez gyakori a durva szakításoknál, még ha nem igaz akkor is). Vagy valami hasonlót csinált.

Találkozz az exével, ismerd meg a helyzetet. Mondjuk, az a szöveg hogy "lezárta a helyzetet" meg "tett valamit" az kicsit fura szöveg, lehet hogy egy erdő mélyén darabokban hever az ex. :P

2015. júl. 17. 19:07
 3/5 anonim ***** válasza:
Mikor egy kis érzelmi töltetre vágyik,megjelenik,más napokon le se s.ar téged.Érzelmei maximum az exe irányában vannak.
2015. júl. 17. 19:09
 4/5 anonim ***** válasza:

Nem tudom mit gondolkozol nem egyértelmű h csak szédít téged?

Agyba főbe dicsér majd nem keres hetekig.... képeket kér mert külsőleg tetszel neki, azt akarja h ottaludj mert meg akar fektetni..... dicsér mert meg akar fektetni. Nem keres mert van jobb dolga is nálad és nem kíváncsi rád . Sajnálom ha nem tetszik amiket mondok de ezek elég egyértelműek.....még oké h 1-2szer ezt eljátszotta de h ennyiszer engeded neki .....az a baj h látja rajtad h meg tudja veled ezt tenni és odavagy érte... Azt javaslom ne érzelmi oldalról szemléld a helyzetet ne hagyd h az érzelmeid irányítsanak mert nagyon nagy csalódás is érhet és azért mondom mert jót akarok neked . amikor az exe és közted variált is kamu szöveg volt tipikus.... olyan nincs h ne tudjunk dönteni két lány közül... ha valaki tetszik és szeretnék tőle valamit viszont ott az ex akit már nem kedvelek hiszen okkal lett vége akkor gondolkodás nélkül az új lányt választanám.... Ne dölj be a szép szavaknak a tetteket figyeld , mert az h hetekig nem keres egyértelmű miért van . Sajnálom h ilyen helyzetbe kerültél külsősként könnyű tanácsot adni és egyszerűnek tűnik mit kell tenni viszont neked nem egyszerű tudom , de remélem jól döntesz .

2015. júl. 17. 19:12
 5/5 anonim ***** válasza:
Érzelmi lejmoló, menekülj!
2015. júl. 17. 20:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!