Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek akar tőlem valamit, vagy csak szívat (ez a GYIK-es srác)? 20L
Az a helyzet, hogy beszélgetek itt egy sráccal, de már 1-2 hónapja. Ebben a kategóriában találtunk egymásra, de nem mindig csak a szexről dumálunk, hanem úgy mindenről. Bizalmas dolgokat osztottam meg vele eddig, és képet is cseréltünk már. Elmondása szerint bejövök neki, szeptembertől én is Pesten leszek, mivel ott kezdem az egyetemet, és elvileg ő is nagyon várja már ezt, azonban ő az egyetlen, aki még nem kért tőlem Facebook profil linket, vagy telószámot a Viber-höz, sőt, még a Skype is kimaradt. A farkáról se küldött még képet, és az én alfelemről se kért még. És állítása szerint CSAK velem beszélget itt hosszasan, GYIK-en.
Szerintetek csak szívat így, félig névtelenül, vagy tényleg akar tőlem valamit?
Ui: Nagyon kevés tapasztalatom van a fiúkkal, ezért nem tudom, hogy most mire gondoljak.
Én is ezen gondolkozok.
A legelején nem linkeltem volna be magam neki, mert azért mégis csak egy tök idegen volt. Most benne lennék, de nem kéri. És mivel rohadt sok kérdést vet ez fel bennem, nem merek ezzel kapcsolatban írni neki, mert mi van ha tényleg szívat? Nem tudnám azt könnyen lenyelni.
A francba Vele is, és minden pasival. Inkább leszek leszbikus. Én ezt idegekkel nem bírom.
Annyira hülye kis naivnak érzem magam, hogy rohantam haza ma is dumálni Vele.
Nem szégyellős, az tuti. Sőt. Sokszor hangoztatja, hogy mekkora nyeremény lenne ő nekem. Hogy milyen jól járnék, ha egy olyan pasim lenne, mint amilyen Ő.
De tényleg nem is bunkó. Kedves, bókol, és mikor a defektes múltam elmeséltem neki, próbált valahogy lelket önteni belém.
És 21 éves. Ilyen életkorban tényleg van olyan egyetemista srác, akinek nincs semmilyen közösségi oldalas kapcsolata se?
Azért milyen érdekes hogy magadtól túlkomplikálod a dolgokat, 100 szor átfut az agyadon hogy csak szopat, nem akar semmit, miegymás. Ő meg teszi a mindennapi rutinját, munka, tanulás , akármi, azt hiszi hogy még mindig nagyon jól elvagytok és nem fogja érteni miért leszel vele ingerlékeny, vagy csak feszült.
És tádáám..már össze is vesztetek! :) Így szokott ez lenni.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!