Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy lány, akit nagyon szeretek, de nem viselkedik tisztességesen velem. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Igazából szeretném olyan lazán megpofozni. Nem, nem erőből, nem fájdalmasan, csak olyan csattanósan.2010. márc. 4. 21:59
2/7 anonim válasza:
Amúgy most mi a kérdés? Meg akarod pofozni vagy mivan?
4/7 A kérdező kommentje:
Igen, de nem úgy izomból, nem is úgy fájdalmasan, hanem adnék Neki egy enyhe pofont, mikor elkezd pofázni. Csak azt kérdezem, hogy ebből lehet baj?
2010. márc. 4. 22:00
5/7 anonim válasza:
ja, max megutál még ennél is jobban
6/7 anonim válasza:
Ne finomkodj, mutasd meg neki, hogy ki az úr a háznál!
7/7 anonim válasza:
Szerintem elég nagy baj ha pofozással akarsz egy problémát megoldani, még ha laza csattanósra is tervezed...mi lenne ha megpróbálnál kezdeményezni egy beszélgetést, miért viselkedik veled úgy ahogy..
A pofozkodás csak negatív következménnyel járhat, én már akkor is rosszul érezném magam ha kezet emelne rám az akit szeretek... szóval szerintem hanyagold
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!