Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Kérdés azoknak, akik szerint...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kérdés azoknak, akik szerint "A férfi legyen 5-10 centivel magasabb! ": A 160 centis férfiak rohadjanak meg egyedül, ha nem találnak 150-155 centis lányt?

Figyelt kérdés

2015. júl. 14. 19:56
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
nálam nem gond ha magasabb meg az se gond ha nem 1 fitness model alkatú legalább van mit fogni :D mit kell álltalánosítani hogy mindenki felszínes kb az óviba csinálják ezt amit ti
2015. júl. 14. 20:15
 12/28 anonim ***** válasza:
Rengeteg alacsony növésű, de csajozásban sikeres férfit ismerek.
2015. júl. 14. 20:22
 13/28 anonim ***** válasza:
10%
Szerintem a férfi legyen 15-25 centivel magasabb,a 160 cm-es férfiak nem érdekelnek,mert én is akkora vagyok.
2015. júl. 14. 21:48
 14/28 anonim ***** válasza:
175-6 cm magas lány vagyok, és ha nem teljesen lapos talpút veszek fel simán felugrok 180 cm-re is...
2015. júl. 14. 22:04
 15/28 anonim ***** válasza:
7%

Bocsi, előző vagyok, csak véletlenül előbb elküldtem.

Szóval én személy szerint én röhögnék, ha meglátnám magamat valami alacsonyabb pasival az utcán. Másrészt nem is tudnám vele ugyanolyan nőnek érezni magam, mint egy magasabb sráccal. Volt egyszer egy 190 cm magas, kicsit nagyobb darab (de semmiképpen nem kövér!) barátom. Vele kis, törékeny, védelemre szoruló nőnek éreztem magam a 175 centimmel és a közel sem nádszál alakommal is. És nagyszerű érzés volt, komolyan! Tehát nekem ez ezért "fontos"...

Nem mondom, hogy nem tudnék beleszeretni egy alacsonyabb srácba, de mégis teljesen más lenne a kapcsolatunk fizikai oldala.

2015. júl. 14. 22:09
 16/28 anonim ***** válasza:
Nem azért, de szerintem eléggé sok 150 körüli lány/nő mászkál az utcákon. Nekem 18-9 éves koromig konkrétan komplexusom volt a 170 centimmel, hogy túl magasnak számítok a lányok között (szerencsére a fővárosba költözve ez megszűnt) egyébként ha szerelmes vagyok akkor teljesen mindegy, utasítottam már el nálam fejjel magasabb srácot is, mert nem volt meg az érzés, önmagában a magasság édeskevés. (de ennyi erővel én is szidhatnám az összes 180 feletti férfit, aki annak ellenére hogy ekkorára nőtt, kényeskedik, hogy a barátnője max. az álláig érjen. szóval innentől én nem tartom magam felszínesnek hogy 170 és afelett nézelődök, mert nem 20+ centiket várok el, hanem hogy legalább szemmagasságban legyek a férfival. Azt meg senki ne mondja hogy nincs elég alacsony lány, sokkal több van, mint magasabb)
2015. júl. 15. 01:19
 17/28 anonim ***** válasza:
74%

Ugye milyen szep, amikor a 15 os hasonloan, valaki nem maganak valasz part, hanem az 'utcanak' meg a 'facebook fotona?'

Aszondja 'rohognek ha meglatnam magam az utcan egy alacsabb pasival:-) :-) :-) En pl 175 centi vagyok. Ferfi. Az a vicc, h hiaba vagyok egymagassagu veled, te fejben eldontotted, hogy tulajdonkeppen en is 'alacsonyabb' vagyok, hiszen a kornyezeti viszonyok, a jardaszegely, meg katyuk, illeve a magassarku amiben jarni sem tudsz, csokkenti a veled egymagas ferfi magassagat.

Szanalom tenyleg. Az kulonosen, hofy 'torekeny nonek ereztem magam' es azmar milyen jo.

Tessek nezni, hogy ehhez kepest en kapok a pofamba, amikor azt irom, hogy kva keveset nyom a latban barmelyin belso tulajdonsag , ha tarskeresesrol van szo.

Ebben is siman megegyeznek a csajok itt, h nana h legyen magasabb a srac...aztan miert is? Tudtatok, hogy mar nem kell mammutokra vadaszni? A boltban lehet kapni kajat. A 160 centis srac ugyanannyit fizet erte mint a 190 centis.

2015. júl. 15. 01:30
 18/28 anonim ***** válasza:
100%
16 te meg kvra nem vagy magas, nagyjabol atlagos magassagu vagy
2015. júl. 15. 01:33
 19/28 anonim ***** válasza:
30%
Vele kis, törékeny, védelemre szoruló nőnek éreztem magam a 175 centimmel és a közel sem nádszál alakommal is. tehát 1 bálna vagy aki védelemre szorul :D:D ez kész :D kell a pasi aki megvédi a hájas testedet a sok dagadt disznózástól az utcán :D
2015. júl. 15. 01:36
 20/28 anonim ***** válasza:
27%

V.V.

Ha torekenynek akarja erezni magat, akkor bsszon ra a kezere egy kalapaccsal, a hatas garantalt.

/am mondja mar valaki, h nem szanalmas az ilyen? azert jo a naaaagy magaaaas feeeerfi, mert mellete szrnak sem erzem magam :-) :-) :-) minden no erre vagyik szurke otven arnyalata effektus/

2015. júl. 15. 01:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!