Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kérdés azoknak, akik szerint "A férfi legyen 5-10 centivel magasabb! ": A 160 centis férfiak rohadjanak meg egyedül, ha nem találnak 150-155 centis lányt?
Bocsi, előző vagyok, csak véletlenül előbb elküldtem.
Szóval én személy szerint én röhögnék, ha meglátnám magamat valami alacsonyabb pasival az utcán. Másrészt nem is tudnám vele ugyanolyan nőnek érezni magam, mint egy magasabb sráccal. Volt egyszer egy 190 cm magas, kicsit nagyobb darab (de semmiképpen nem kövér!) barátom. Vele kis, törékeny, védelemre szoruló nőnek éreztem magam a 175 centimmel és a közel sem nádszál alakommal is. És nagyszerű érzés volt, komolyan! Tehát nekem ez ezért "fontos"...
Nem mondom, hogy nem tudnék beleszeretni egy alacsonyabb srácba, de mégis teljesen más lenne a kapcsolatunk fizikai oldala.
Ugye milyen szep, amikor a 15 os hasonloan, valaki nem maganak valasz part, hanem az 'utcanak' meg a 'facebook fotona?'
Aszondja 'rohognek ha meglatnam magam az utcan egy alacsabb pasival:-) :-) :-) En pl 175 centi vagyok. Ferfi. Az a vicc, h hiaba vagyok egymagassagu veled, te fejben eldontotted, hogy tulajdonkeppen en is 'alacsonyabb' vagyok, hiszen a kornyezeti viszonyok, a jardaszegely, meg katyuk, illeve a magassarku amiben jarni sem tudsz, csokkenti a veled egymagas ferfi magassagat.
Szanalom tenyleg. Az kulonosen, hofy 'torekeny nonek ereztem magam' es azmar milyen jo.
Tessek nezni, hogy ehhez kepest en kapok a pofamba, amikor azt irom, hogy kva keveset nyom a latban barmelyin belso tulajdonsag , ha tarskeresesrol van szo.
Ebben is siman megegyeznek a csajok itt, h nana h legyen magasabb a srac...aztan miert is? Tudtatok, hogy mar nem kell mammutokra vadaszni? A boltban lehet kapni kajat. A 160 centis srac ugyanannyit fizet erte mint a 190 centis.
V.V.
Ha torekenynek akarja erezni magat, akkor bsszon ra a kezere egy kalapaccsal, a hatas garantalt.
/am mondja mar valaki, h nem szanalmas az ilyen? azert jo a naaaagy magaaaas feeeerfi, mert mellete szrnak sem erzem magam :-) :-) :-) minden no erre vagyik szurke otven arnyalata effektus/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!