Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti is észrevettétek már hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti is észrevettétek már hogy a lányok gerjednek a BMW-s srácokra?

Figyelt kérdés
2015. júl. 13. 22:46
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Nekem az autó használati eszköz, nem státusszimbólum. Én nem csináltam meg a jogsit, apámnak van autója a családban, meg öcsémnek megvan ugyan a jogsi, de nem szokott vezetni. Nálunk az Opel vált be, megbízható, városi autónak, amire a családnak kell, tökéletes, használtan vette apám, igazából sose vett új autót, mindig csak használtat. Az első autóját leszámítva egyikkel sem volt komoly problémája.

Egyébként nem érdekel, mivel közlekedik egy pasi, amúgy is, ha már van autója, akkor ésszerűen válasszon, különben ráfizetés, én meg nem szeretem a pazarlást. Egyik szomszédunk járt úgy, hogy szerencsésen ismerős révén hozzájutott egy jó kategóriának számító autóhoz, nagyon lelkes is volt eleinte, aztán rengeteg baja volt vele, amint előjöttek a típushibái, gyorsan túl is adott rajta.

2015. júl. 14. 12:29
 12/12 anonim ***** válasza:
90%
Felőlem hívhattok hazugnak, de az igazság az, hogy konkrétan a leghalványabb fogalmam sincs arról, hogy melyik márka milyen ár környékén mozog, és egy-kettőt leszámítva fel sem ismerem őket az utcán.:D Olyan szinten hidegen hagy ez az egész autó téma, hogy azt elmondani nem tudom, és ezzel egytől egyig így van az összes női ismerősöm. A nyakamat merem rátenni, hogy aki sikertelen a csajozásban, az nem ezért az.
2015. júl. 14. 13:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!