Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A vékony férfi tényleg olyan a nők szemében, mint a fiúknak a duci lány?
Figyelt kérdés
2015. júl. 12. 20:40
11/15 anonim válasza:
Szerintem igen, olyan. Inkább egy testesebb, húsosabb fiú mint egy vékony.
12/15 anonim válasza:
Én kimondottan szeretem a vékony férfiakat például.. kinek mi.
13/15 anonim válasza:
Nekem a vékonyak tetszenek a legjobban.
14/15 anonim válasza:
Nekem inkább az átlagos testalkatú srácok jönnek be, szerintem nem jó az sem, hogyha túl vékony... A girnyó pasikat nem szeretem. Legyen rajta valami hús is azért.
Ha mackósabb kicsit, még az is belefér. De kövér semmiképpen ne legyen!
15/15 anonim válasza:
Számomra undorító a vékonyság. Mindegy, hogy férfi vagy nő az illető. Nem mondom hogy mindenki legyen 120 kiló és csak 100 kiló felett férfi a férfi........deee a vékony gáz. Egyszerűen taszít fizikálisan. Kábé pont úgy, ahogy sok pasit a kövér nő. Én imádom a puha hurkákat, nagy seg.get, gyöngyörű domborulatokat! Egyszerűen imádnivalóak!! Számomra ez a szép, ez a vonzó. Egy pasin is. Nem is értem, hogy nem lehet szeretni.........de gondolom ugyanúgy működik, mint nálam a vékonyakkal szembeni ellenérzet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!