Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
"Ha tehetném egész nap csak téged szeretgetnélek" Ez mit jelent?
Figyelt kérdés
Jól sejtem, hogy ez több mint barátság ? Barát ilyet nem mond egy másik barátnak ez szinte 100% igaz ?2015. júl. 12. 11:40
1/11 Lajtai László válasza:
Igen jól sejted. Aki ezt mondja neked az többet akar mint barátság.
3/11 A kérdező kommentje:
Megölelt a fiú barátom és mikor vége lett volna az ölelésnek mondott egy ilyet, hogy várj még egy kicsit kérlek. Megkérdeztem, miért ? És arra mondta ezt.
2015. júl. 12. 11:49
4/11 Lajtai László válasza:
Ő szeret téged. Ez nyilván való.
5/11 A kérdező kommentje:
szerelemből ?
2015. júl. 12. 12:13
6/11 anonim válasza:
"Felnőtt" párkapcsolatok... Tényleg ennyire naiv ma mindenki? Könnyen lehet, hogy szerelmes beléd, igen.
7/11 Lajtai László válasza:
Szerintem igen. de kérdezd meg tőle. Nekem is van lány barátom és meg is öleltem már. De nem akarom egész nap szeretgetni. A barátnőmet viszont igen. Ha én ilyet mondok valakinek azt biztos szeretem, vagy le akarom fektetni. De az más lapra tartozik.
Szerintem egy barátságban, alap dolog az őszinteség és,hogy ne féljünk megkérdezni a másikat, hogy mit gondol, mit szeretne.
Te csak barátként nézel rá,vagy érzel valami vonzalmat is?
8/11 A kérdező kommentje:
Nem tudom, hogy szeretem -e
2015. júl. 12. 12:20
9/11 A kérdező kommentje:
Vonzalmat érzek, de nem vagyok szerelmes.
2015. júl. 12. 12:20
10/11 Lajtai László válasza:
Vonzalomból lesz a szerelem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!