Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Kihasználnak érzelmileg mi a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kihasználnak érzelmileg mi a teendő?

Figyelt kérdés

1 évig voltam együtt vele, de ugy látszik az összes nője közül én voltam rá a legnagyobb hatással. Nem vagyunk együtt, de sok időt töltünk együtt, nap mint nap beszélünk. A szakítás oka az az hogy rendbe kell tennie a dolgait, és valósznű hogy rövid időn belül megy kis külföldre dolgozni, és én is főiskolára ha jol alakul minden és nem akarja hogy akkor szakadjon rá minden. ( Meg persze én sem akarok vele együtt lenni kapcsolatban amig "bolond", és nem bizonyítja 100% hogy fontos vagyok neki. )

Mai este után döbbentme rá hogy kihasznál érzelmielg, én vagyok az a nő az életében akitől nem tud elszakadni hiába küldtem el a halál f..szára, csak beszéltünk utána mert nekem is fontos szerepet játszott az életemben de ezek után végleg kiakasztott.

Közölte hogy neki más nőre nincs szüksége, sem érzelmielg sem szexuálisan. ( kérdeztem a szakítás okát hogy ez e, hogy tiszta legyen a kép nem haragbol ) De egy hónapja nem feküdtünk le egymással. Mást nem kíván, én pedig amíg így kínlodunk nem fekszem le vele, pedig már egy csóktól oda volt pedig 30 éves.

Nem szeretnék olyan válaszokat kapni hogy takony 20 éves lány mit akar stb. Mert eztöbb volt annál, de most mégis kihasználva érzem magam, mert én hiába mondtam el az én feltételeimet a "beszélgetéseinkkel " kapcsolatban én nem kapom meg azt a figyelmet amit egy beszélgetőpartnertől elvárnék ilyen semmilyen emberekre pedig nincs szükségem. Mit tehetnék? Teljesen szakitsam meg vele a kapcsolatot? Volt már erre is példa de akkor anyukámat hívta, beszélgettek többször.

Ma oriásit csalodtam benne beszéltünk telefonon, én rányomtam, és neki állt feljebb megirtam neki egy smst de addigra kikapcsolta a mobilját nem kapta meg. Mit tegyek?

Idegileg teljesen kész vagyok tőle nekem nincs tovább hangulatom ezt csinálni, csalódok egy olyan emberben akibe szeremes vagyok, meg akit barátnak tartok vagy tartottam de hátba döf....

2015. júl. 11. 00:36
 1/7 anonim ***** válasza:
Én végigolvastam, de komolyan mondom nem találom benne a problémád okát. Lehet hogy csak késő van, de nem értem. Kifejtenéd kicsit érthetőbben, tisztábban? Azt az eseményt, ami téged zavar, ne az egész jajjmitérzek részt.
2015. júl. 11. 01:01
 2/7 A kérdező kommentje:
Röviden annyi hogy. Szakítottunk nem vagyunk együtt, DE mégi mert együtt töltünk időt stb. Én leakartam zárni teljesen de ő mindig visszajött hozzám, mert én vagyok neki az egyetlen ember aki számít neki az anyukáján és az öccsén kívül. Mondtam neki hogy csak akkor működthet kötünk ez a bonyolult kapcsolat ha tudatja velem hogy fontos vagyok neki, nem csak mondja. Erre még talán volt is példa, de miután nekem lett volna rá szükségem nem jött, mert elfoglalt nagyon. Megértettem én nem könyörgök senkinek. Adtam egy esélyt ennek az egésznek hogy az életemben betöltse a legfontosabb embere címet annak ellenére is hogy szakítottunk később biztos összejöttünk volna ha rendeződnek a dolgok. Csak egy apró dolgot szerettem volna tőle, de ma miután ő hivott 2x estig nem ekresett kicsit csalodtam hogy nem volt rám 10 perce. Nem sok. Visszairt hogy ne hragudjak d emondta h neki nem jo a héten. Felhív. Kiderült hogy egy bulis rendezvényen van. Annyir anem ér rá. Más estéken epdig azért mert ő fáradt... No komment egy világ szakadt bennem össze konkrétan.. Nevetséges nagyon nagyot csalódtam
2015. júl. 11. 01:07
 3/7 anonim ***** válasza:
Ha egy év után ennyit érsz neki, akkor ennél jobb már nem lesz.
2015. júl. 11. 01:23
 4/7 A kérdező kommentje:
Nem is erre voltam kíváncsi, hanem hogy hogyan szakítsam meg vele a kapcsolatot? AZ nem vált be ha konkrétan levegőnek néztem sajnos....
2015. júl. 11. 01:24
 5/7 anonim ***** válasza:
#1 Örülök először elolvastam a hozzászólásod, így már nem kellett a kérdést.. :D
2015. júl. 11. 01:33
 6/7 anonim ***** válasza:

Na, így már van értelme az egész kérdésnek. ;)

Ha ennyire nem ér rá, nem hajlandó segíteni, akkor nem éri meg a barátságodat. Persze önmagában az hogy egy barátod nem ér rá segíteni mert dolga van vagy fáradt nem ok arra hogy ne legyetek barátok, nem ezt mondom, de ebben a helyzetben ez egy teljesen más jellegű kapcsolat. Itt neki kéne tepernie, ha akar valamit. Ha nem teszi, viszlát.

Megmondod neki, hogy te így nem tudsz benne bízni, nem tudsz rá számítani, ennek így nincs értelme, könyebben túllesztek egymáson, ha nem lógtok egymás nyakán. Ha nem zaklat, akkor nem tiltod fb-ról meg még a telefont is felveszed ha hív, de csak akkor ha megígéri hogy nem zaklat és tényleg csak akkor hív fel ha nagyon fontos és fbon is max néha ír rád. Ha nem tartja be, akkor konkrétan szakíts meg vele minden kapcsolatot, mert ha ennyire se képes, akkor felesleges vele foglalkozni.

2015. júl. 11. 01:35
 7/7 anonim ***** válasza:
Nekem hasonló esetben, az jött be hogy f.b. letiltás telefon letiltás és egyáltalán nem látom . Az első napokban folyamat ő járt a fejemben de lassan halványodik és mindig nyugodtabb leszek. A másik meg ha életed legnagyobb csapását feldolgozod magadban és túléled többet nem tud megtörni senki.
2015. júl. 11. 07:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!