Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szexkapcsolattal felejteni egy olyan másik szexkapcsolatot ahol szeretted a partnered szerelemből? Mit gondoltok?
Az van, hogy életem első szerelme jól átbaszta a fejem és utána belementem egy kalandba ahol miután sokadszor lefeküdtünk megszerettem az illetőt (ő nem akar tőlem többet csak kihasznál amire tud), most lehetőségem lenne otthagyni és egy másik emberrel szexkapcsolatba kezdeni, szerintetek bele menjek?
20/L
Kerdezo, te tok hulye vagy.
Ezt gondolom errol.
Allati nagy 'divat' lett ez a szexkacsolat, hihetetlen, konkretan mar varom mikor lesznek reklam szpotok a tvben errol 'legyen neked is szexkapcsolatod, olcso, kotetlen, felelossegmentes '
Egy fszt. Foleg hogy 1620 eves csitrik gondoljak menonek, akiet jellezoen tapasztaltabb ferfiak huznak bele ebbe /sot hazas ferfiak/ nane hogy az erzelmileg tapasztalatlan kiscsaj szivni fog.
Dehat, ugykell nektek.
Szexkapcsolat. Meg a fszomat
11 belehúzni azt lehet aki engedi, nehogy már a 16-20 éves tapasztalatlan naiv csitri legyen a hibás ha egy felnőtt ember aki házas és még gyerekei is vannak félrelép...hát kinek kéne több esze legyen nem az idióta felnőttnek?
Én csak szingli pasikkal kezdek, undorító dolognak tartom ha valaki házas és megcsalja a párját főleg ha kis nyomi csitrivel akkor még pedo is annak még a saját gyerekét is félteném tőle
Kerdezo, ertem, te kulonb vagy mint a csitrik, mert csak egyedulallo farfiak kedveert csinalsz hulyet magadbol.
Erted, leirod, hogy szenveddsz, egy vak komondornak is nyilvanvalo, hogy nem tudod erzelmileg ill. mentalisan kezelni a 'szexkapcsolatot' .
Hat szalj ki belole. Ideje lenne oskolaba jarni 'lyanyom'
Vagy legalabbis abba fektetni ekkora energiakat.
Nem értem a gondolatmenetet.
Arra számítasz, hogy ha a 3. emberrel lefekszel, akkor meg fogod utálni a 2.-at, és meg nem történtté válik, amit együtt átéltetek?
A szerelmét nem szokta az ember megutálni és elfeledni más emberek iránt támadt jó viszonya miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!