Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Oszinten, a nok azert oltozkodnek szexisen, hogy mas nonek mutassak meg, hogy jol neznek ki, vagy azert, hogy a ferfiaknak imponaljanak?
Khmm...
A nőstény szinte mindenhol "rosszabbul öltözik", mint a hím. Gondolj a szárnyasokra (tyúk vs. kakas), vagy akár a nagymacskákra (pl. Oroszlán). Ahol nem, ott egyformák.
A nősténynek legtöbbször rejtőzködnie célszerű, nem pedig felhívni magára a figyelmet.
"Khmm...
A nőstény szinte mindenhol "rosszabbul öltözik", mint a hím. Gondolj a szárnyasokra (tyúk vs. kakas), vagy akár a nagymacskákra (pl. Oroszlán). Ahol nem, ott egyformák.
A nősténynek legtöbbször rejtőzködnie célszerű, nem pedig felhívni magára a figyelmet."
Ez fajonként változhat, de a vonzódás ösztöne általános.
"Khmm...
A nősténynek legtöbbször rejtőzködnie célszerű, nem pedig felhívni magára a figyelmet."
Számos faj van, ahol ez fordítva működik, a nőstény a feltűnőbb, nagyobb. De rólad már más kérdéseknél is kiderült, mik a korlátaid, úgyhogy hagyjuk.
15/15
Marhára mindegy, hogy sorol-e fajokat vagy sem, az ember ugyanúgy egy állatfaj, és akkor is természetes bármit is teszünk, ha az máshol nem figyelhető meg.
Azért kérdeztem, mert bemondta itt nekem a frankót, érv / bizonyíték nélkül. Ammeg így, ebben a formában... nudli.
Szerintem azóta is a guglit bújja. A látott eredménnyel. :)
"az ember ugyanúgy egy állatfaj, és akkor is természetes bármit is teszünk, ha az máshol nem figyelhető meg."
"A természetben nincs semmi természetfeletti. (Dr. Hannibal Anteportas)
Ismeri maga a feleségem természetét? (Dr. Lajos B. Lajos)"
(Dévényi Tibor - Hová lett Artúr)
"A természetben nincs semmi természetfeletti. (Dr. Hannibal Anteportas)
Ismeri maga a feleségem természetét? (Dr. Lajos B. Lajos)"
(Dévényi Tibor - Hová lett Artúr)
Ez volt eddig a leggyengébb érv amit életemben valaha hallottam. Olyan szánalmas, hogy vissza se nézek erre a kérdésre.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!