Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Elfogadnátok ezt az ajánlatot?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elfogadnátok ezt az ajánlatot?

Figyelt kérdés
21 éves lány vagyok, egyetemen tanulok, lassan a kolit is alig tudom anyagilag állni és belépett egy 45 éves férfi az életembe és felajánlotta, hogy szexért cserébe támogat pénzügyileg. Amúgy elég jóképű meg rendes is, tehát alapból lefeküdnék vele, de így összeköthetném a kellemeset a hasznossal.
2015. júl. 8. 00:25
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
Te mar dontottel. Miert tetted fel a kerdest?
2015. júl. 8. 01:15
 22/35 anonim ***** válasza:
61%

Ha a lelkiismereted meg a gyomrod birja azt h ha épp füttyent vagy feláll neki már teszed is szét a lábad akkor hajrá..

Kb. mint 1 kiegészitő, vagy 1 tárgy ha megy neked ez a szerep. Mert ha még az lenne, hogy szombat-vasárnap 1-1 szex azt mondom h oké, de mikor csak akarja Te ugrasz...

Én nem mennék bele, bár nem is vagyok lány..

F/25

2015. júl. 8. 01:20
 23/35 anonim ***** válasza:
Egy jóképű, rendes, gazdag pasinak havi 200e-ért kell nőt bérelni magának, és még csak nem is villogni akar vele, mert ugyebár "diszkréció".. Persze..:D Az álomherceg nem szorul prostira, úgyhogy vagy minket etetsz, vagy te vagy nagyon naiv. Szerintem hagyd abba nyugodtan az egyetemet, úgyis rájössz, hogy prostiként jobban keresel, nem elégítene ki később sem a munkával megszerezett kevesebb pénz, hiszen most is többre tartod mindennél. Számos egyéb lehetőséged lenne szex nélkül fenntartani magad, vannak szociális támogatások, ösztöndíj, diákhitel, de persze az nem éri meg ennyire anyagilag. A lényeg, hogy a pénz minél több legyen, mindegy, milyen úton. Költözz inkább a pasihoz, és vállalj hétköznapi műszakot is, akkor még több jut műkörmökre.
2015. júl. 8. 01:55
 24/35 anonim ***** válasza:
22: ez nem így működik, hogy szól és akkor szex, teljesen aberrált elképzelésed van róla. Volt egy ilyen ismerősöm, aki ezt csinálta. Kívülről majdnem ugyanúgy néz ki mint egy normális kapcsolat, nem a szex az egyetlen téma, közös programjaik vannak. Csak olyan formában működhet, ahogy a kérdező írja, hogy amúgy is kijönne vele. Annyira nem, hogy rendszeresen vele legyen, de nem érzi rosszabbul sem magát mintha egy átlag munkahelyen lenne. Ez szerintem azoknak a nőknek jön be, akik amúgy se akarnak normális kapcsolatot éppen valamiért. Nehéz kiszámítani hogy meddig tart, bármelyik félnek elege lehet belőle pár hét után.
2015. júl. 8. 02:08
 25/35 anonim ***** válasza:
81%
Hát kisunokám, az úgy volt, hogy fiatal voltam és kellett a pénz...
2015. júl. 8. 02:50
 26/35 anonim ***** válasza:
Amúgy mennyi az óránkénti tarifád átszámítva?
2015. júl. 8. 04:25
 27/35 A kérdező kommentje:

A kérdés kamu volt.

Rátaláltam erre a kérdésre: http://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__egyeb-kerdesek__3..

Meglepődtem, hogy mindenki el volt allélva, hogy a srác milyen mázlista, irigykedtek rá, gratuláltak neki, azt mondták, hogy azonnal fogadja el az ajánlatot és mindössze egy ember volt, aki azt írta, hogy gyakorlatilag tárggyá teszi magát, kurvul csak éppen fiúként és azt is lehülyézték a többiek. Csak kíváncsi voltam, hogy ha megcserélem a nemeket, akkor milyen arányban kapok pozitív kommenteket és kioktatást.

2015. júl. 8. 06:08
 28/35 anonim ***** válasza:
Nem mentem volna bele ilyenbe a te korodban sem, és most sem tenném. Van méltóságom, és hiába jóképű, ezzel az ajánlattal elásná magát előttem emberileg, hogy minek is néz, csak egy skalp lennék egy ilyennek, annál meg azért többre tartom magam.
2015. júl. 8. 07:52
 29/35 anonim ***** válasza:

Hát ha van hozzá gusztusod, hogy a pénz fejébe lefeküdj vele, akkor hajrá.

Egyébként meg LEHET suli mellett dolgozni! Ez is egy megoldás, nem kell rögtön "prostinak" állni.

2015. júl. 8. 08:01
 30/35 anonim ***** válasza:
Nos, kérdező, nekem egyszer tényleg feltették ezt a kérdést személyesen, egyértelmű és határozott nem volt a válasz. Csodálkozott is a faszi, hogy miért utasítok el ilyet, mert ő akiket ismert, simán belementek. Nincs az a helyzet, ami miatt így megalázzam magam. Pénzért meg tudok más munkát is vállalni, olyat, ami miatt nem kell szégyenkeznem, szégyenkezzen az állam, ha tisztességes munkáért kevés a fizetése az embereknek tömegeinek.
2015. júl. 8. 08:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!