Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináltok, amikor nagyon magatok alatt vagytok?
Van egy fiú, akivel egyszerűen nem jutok dűlőre.
Nem tudom, hogy megaláz, vagy pedig csak nincs tisztába magával.
A barátaim háromnegyede azt mondja ne is keressem, én is ezt érzem, ugyanakkormeg dúlnak bennem a kételyek, hogy mi van, ha rajtam múlik...
A lényeg, hogy iszonyatosan ki vagyok, folyton ezen kattogok, hogy lépjek, vagy sem, mi van ha...
Nem akarok gondolkodni, már aludni se tudok, hajnali 2-3 fele sikerül elaludnom és korán kelek mert ezen kattog akkoris az agyam...
Hogyan lehetne kikapcsolni, és jó kedvet csinálni?
Igen, én is ezt érzem, ugyanakkor meg többen mondták, hogy szimplán tart tőlem. Egyszerűen azt érzem, hogy azért viselkedik velem így, mert nem tudja, hogy közel engedjen-e magához(az exe 3x megcsalta). Vagy pedig szimplán hantázik...ezért vagyok kételyek között. Mert ha átvág, letojik, akkor hagyom...de ha meg csak tart, akkor meg...
igazából, feladom az agyalást. :D
Így azért más :)
Szerintem igaza van az utolsónak valójában sz**arik rád. Már bocs.
Persze 8-as jöhetsz velem ha nem egy gyilkos vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!