Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek igaz, hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek igaz, hogy a nő-férfi barátság titka egyetlenegy szex?

Figyelt kérdés
Olvastam régebben egy olyan cikket, melyben az volt, hogy ha a nő és férfi hosszú távon jóban akarnak lenni akkor feküdjenek le egyszer, mert nő és férfi között húzódik egy természetes szexuális feszültség, amely kihat a kapcsolatukra. Ha egyszer lefeküdtek, akkor pedig ez a nyomás elillan, és ez egy nyugodt és teljes barátság kezdetét jelentheti. Szerintetek ez igaz lehet?
2015. júl. 7. 14:54
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Szerintem az nem barátság, amikor a szex van az első helyen. Én arról beszélek mikor két ember egy hullámhosszon van, de folyamatosan érzik azokat a kis szikrákat, pedig nem szerelmesek, és ezért egyszer lefekszenek, csak hogy ez a feszültség megszűnjön.
2015. júl. 7. 15:32
 12/15 anonim ***** válasza:
Hát én komolyan gondolkozom ezen. De az az igazság, hogy csak akkor fontolnám meg, ha nem elég fontos a kapcsolat, hogy mindenképpen fennmaradjon.
2015. júl. 7. 16:01
 13/15 anonim ***** válasza:
Szerintem nem igaz. De az igaz, hogy azokkal a férfi barátaimmal, akik nem "koptak le" az évek alatt, és akikkel nem felszínes kapcsolatról beszélünk, legalább egyszer "kerülgettük egymást" / felmerült a lehetősége, hogy összejöjjünk, de valamiért (a legkülönfélébb okok) úgy döntöttünk, hogy inkább ne.
2015. júl. 7. 16:25
 14/15 anonim ***** válasza:

Szerintem nem igaz. Nekem volt egy fiú barátom, akivel állandóan együtt lógtunk, mindent együtt csináltunk, tök jól elvoltunk és soha nem történt semmi. Azért voltunk barátok, hisz a barátságba nem tartozik bele a szex. Ha meg van szex, az már nem épp barátság.

De ahogy elnézem mostanában egyre nagyobb divat lett, hogy az állítólagos barátok összejárogatnak.. Hát nekem ez egyáltalán nem fér bele egy barátságba.

2015. júl. 7. 23:24
 15/15 anonim ***** válasza:

Nem mindegyiké, csak azoké, akik szexelnek egyetlen-egyszer, aztán pedig eltitkolják :D

Amúgy egészséges ember szerintem képes kezelni az ellenkező neműek iránt természetesen fellépő szexuális kíváncsiságot és nyugodt, teljes barátságot kialakítani velük. Ha nem, akkor eleve nem csak barátságot akart a másiktól.

2015. júl. 25. 22:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!