Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek összejönne?
Figyelt kérdés
Pár napja belementem egy barátság extrákkal kapcsolatba.. a "dolog" majdnem megtörtént ilyen petting féleség volt,de úgy érzem elkezdtem kötődni hozzá.. szenvedélyes baromira én is ő is. Azóta mindennap irogatunk, egy hét múlva újra találkozunk. Szerintetek magamba tudnám csábítani? Ha igen mégis hogyan? Összejöhet?2015. júl. 7. 11:20
11/16 anonim válasza:
Szerintem is adj neki időt, főleg, ha tudod, hogy nehezebben kötődik. Mutasd ki, hogy fontos neked, az mindenkinek jól tud esni, és ebből kialakulhat kötődés is.
12/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm:)
2015. júl. 7. 12:11
13/16 anonim válasza:
Egyszer voltam hasonló helyzetben, és úgy sikerült elérni, hogy több is legyen belőle, hogy az ágyon kívül is csináltunk közös programokat, ahol jól éreztük magunkat és jobban megismertük egymást. Próbáld ki, hívd el valahova!
14/16 A kérdező kommentje:
Mindennél jobban akarom,és meg is szerzem!!!!!! :)
2015. júl. 7. 18:26
15/16 A kérdező kommentje:
Szerintem magamat fogom neki adni,és azt amit érzek. Ha belém szeret,tényleg belém szeressen ne a trükkökbe :)
2015. júl. 8. 20:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!