Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire lennétek türelmesek?
Figyelt kérdés
Van alakulòban egy kapcsolatotok elég friss a dolog. A sràc elutazik a màr betervezett nyaralàsra, megvàrnàtok a sràcot ùgy hogy közben màr hònapok òta magànyosak vagytok, vagy amiről nem tud az nem fàj keresnétek valakit?2015. júl. 7. 08:13
11/12 anonim válasza:
# 10
Szerintem a kérdező jó eséllyel nem a nő, hanem a férfi ebben a történetben.
12/12 anonim válasza:
(nem tudom, hogy most melyik fél tette fel a kérdést de) Bennem fel sem merülne a kérdés... Ha tényleg érdekelne egy lány, és elmenne 2-3 hétre nyaralni, mindenképp megvárnám!
De ha te ennyire bizonytalan vagy, akkor lehet, hogy jobb ha már mielőtt elmegy, szakítasz vele. Szerintem nem is érdekel téged igazán, csak már kefélnél valakivel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!