Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon beteg ötlet?
Kb egy honapja megtetszett egy srác. Mivel amugy nem ismerjuk egymast, igy csak instagrammon tudom kovetni. Valahogy olyan hatassal van ram, hogy elhataroztam lefogyok (eletmodvaltas, rendszeres mozgas). O amugy szerzodott sportolo, ugy tunik elismert es tudom, hogy ilyen kulsovel ram se nezne, legalabbis nem akarna tolem tobbet baratsagnal....
Szoval elhataroztam, hogy lefogyok, eddig nagyon jo uton haladok. Kb fel ev mulvara tervezem a nagy eredmenyt. Szeretnem majd valahogy a tudomasara hozni, h ez miatta tortent es ha nem is alakulna ki semmi, akkor is szeretnem, hogy ennek "nyoma" legyen.
Szoval arra gondoltam, hogy majd csinaltatok egy tetovalast, ami ra emlektet (monogram, ugyanolyan tetko, mint neki vagy meg nem tudom).
Szerintetek ez nagyon fura? Sracok ti mit szolnatok?
En: 23 Ő: 28
Nagyszerű, hogy ilyen jól tud motiválni. Sok sikert a fogyáshoz.
Viszont a tetoválás hülyeség... Nehogy már egy olyan srác nevét viseld, akit csak képekről ismered.
Nekem is egyből a kamerám sorozat jutott eszembe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!