Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit akar tőlem? Bővebben lent.

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit akar tőlem? Bővebben lent.

Figyelt kérdés

Van egy fiú akit egy közös ismerősünk mutatott be.Tök jól elbeszélegettünk aztán felvett msn-re ahol minden nap szivekkel bombázott én nem reagáltam rájuk semmit,nem voltam tisztában az érzéseimmel és egyébkén is nem akartam megbántani a közös ismerősünket,mert tudom,hogy szeret engem és mindíg kiállt mellettem-természetesen tudja,hogy én nm ÚGY gondolok rá.Aztán újból találkoztunk egy sulidisco-ban.Ismét nagyon kedves volt.Aztán msn-en egy szájat küldött és egy YouTube linket.Megnéztem egy paródia bolt.Nagyokat nevettem rajta.Megköszöntem neki és küldem a kis üzenet mellé egy szivet is.Aztán azóta semmi.Nem is ír.Egyszer én írtam neki,hogy hogy van?,mi van vele? röviden válaszolt,de nem írt semmit így elköszöntem.Nem tudom mit akarhat.(Egyébként az első találkozás pár hónapja volt,másodszor pedig pénteken találkoztunk és szombaton kaptam a videó linket meg a szájat.Én tegnap írtam neki)

Nem tudom mit akarhat még tőlem,ha egyáltalán akar valamit.Én már úgyérzem szeretem.

Fiúk véleményére is kiváncsi vagyok.

Jah egyébkénk én 13/L,ő 15/F.

Bocs,hogy ilyen hosszú lett.

2010. márc. 3. 18:41
 1/6 A kérdező kommentje:
Ne haragudjatok a helyesírási hibákért,de siettem.
2010. márc. 3. 18:43
 2/6 anonim válasza:
hát szerintem nem akar semmit vagy csak "akart" mert ha "szeretett" akkor beszélne vagy valami...de lehet hogy gyáva szóval lehet hagynod kéne én szerintem vagy legalábbis nagyon nem férfias
2010. márc. 3. 18:44
 3/6 anonim válasza:
de te tudod még elözző vagyok :D
2010. márc. 3. 18:45
 4/6 anonim válasza:
Szerintem, biztos,hogy tetszel neki, csak még fiatal és nem tudja mit is akar igazán, írj rá msn-en és kérdezz rá,hogy van-e konkrét szándéka veled? :) Szerintem nem veszíthetsz vele semmit. 17/L
2010. márc. 3. 18:45
 5/6 anonim ***** válasza:
Nem akar tőled semmit!!!És nem szeret,csak te még nagyon érzékenyen reagálsz!Ne éld bele magad ilyesmibe,egyenlőre!
2010. márc. 3. 18:46
 6/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm a gyors válaszokat.

Már az is eszembe jutott(vigasztalom magam),hogy csak azért nem ír,mert tudja,hogy a barátja is szerelmes belém és nem akarja megbántani.Hát nem tudom mit tegyek,lehet h írok neki.

2010. márc. 3. 19:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!