Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy lány héberül tanul/ beszél, akkor mit gondolnátok róla először?
Figyelt kérdés
Én héberül tanulok, most készülök a felsőfokú vizsgámra. Én személy szerint nem vagyok zsidó vallású, de szerettem volna valami ritka nyelvet tanulni, és pár éve erre esett a választásom. Amikor ezt megemlítem valakinek, akkor mindig furcsán néznek.2015. júl. 5. 17:20
11/14 anonim válasza:
Először azt, hogy zsidó, de ha azt letisztázod, hogy nem, akkor igazából semmi mást.
12/14 anonim válasza:
Én is arra gondolnék, hogy zsidó vagy. Ha pedig letisztáztad, hogy nem vagy az, akkor nem gondolnék semmit. Én is japánul tanultam egy időben (bár annak azért volt gyakorlati haszna is)...
13/14 Noren1989 válasza:
Azt gondolom, h a mai világba az az egyik legkeresettebb nyelv, az orosz, meg kinai mellett...Minden hatalom a zsidók kezében van.
25/F
14/14 A kérdező kommentje:
Engem nem zavar, ha nincs gyakorlati haszna. Mindig szerettem a különleges dolgokat és szerintem egy ember annál gazdagabb, minél több mindent tanul, megismer. Így van ez a nyelvek esetében is. Kínaira lett volna lehetőségem, de az nem fogott meg.
Arabul is szeretnék tanulni, viszont ott rengeteg dialektus, nyelvjárás van. A héber viszonylag könnyebb, és engem érdekelnek a vallások is. Nincsenek zsidó felmenőim, legalábbis nem tudok róla.
2015. júl. 5. 20:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!