Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Elutasítanátok egy férfit/fiút...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elutasítanátok egy férfit/fiút ha nincs annyi pénze?

Figyelt kérdés
2010. márc. 3. 17:26
 1/6 anonim ***** válasza:
én még pénztől sem leszek búza
2010. márc. 3. 17:27
 2/6 anonim ***** válasza:

Nekem nem számít a pénz mert nem vagyok gazdag.

L18

2010. márc. 3. 17:27
 3/6 anonim ***** válasza:

engem nem érdekel a pénz ..

csak szeressem, és szeressen :)

2010. márc. 3. 17:30
 4/6 anonim ***** válasza:

Hát meg kell élni valamiből...1 fizetésből meg ugye nem lehet ketten...

Szóval el. Ne gazdag legyen, csak meg tudjon élni. Ha meg nem tud (szülők, barátok, rokonok nyakán él, kölcsönkér), akkor élhetetlen alak, aki egy család eltartására nem képes, és mi lenne velünk, ha én gyesen lennék.

Ja, igen, én már nem csak úgy járogatni szeretnék, hanem családot alapítani.

24/L

2010. márc. 3. 17:40
 5/6 anonim ***** válasza:
leszarom mennyi pénze van, tőlem akár csóró is lehet mint a templom egere.
2010. márc. 3. 20:27
 6/6 anonim ***** válasza:

nemkell hogy sok pénze legyen,főle nem fiatalon,de vagy tanuljon,vagy látszodjon rajta hogy akar,nem pedig 40évesen is minimálbérért akarjon gürcölni...

azért mégse én tartsam már el,ha összeköltözünk...főleg ha gyerek lenne,akkor?

nem kell gazdagság,de dolgozzon,akarjon jobban élni...és két fizetésből ne okozzon gondot,hogy jut e kajára minden nap...

22/L

2010. márc. 4. 07:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!