Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van eselyem talalni egy normalis pasit?
Szia, én szívesen ismerkednék veled, normális vagyok.
Csak egy problem van amire sok nő nem gondol, meg is kell adni és ezen sokan megbuknak a kapcsolataikban, nálam az a normális hogy sohase lép félre, nem egoista, szeressen eléggé, ha valamit tesz egy másik emberrel gondoljon rá hogy neki hogy esne ha vele tennék azaz pl ha elvár őszinteséget.. azt adja is meg, vagyis totál korrekt legyen, de akkor is ha épp össze vesztünk és haragszik. Azt hiszem nem árt tudnod hogy nem vagyok biztos benne hogy akarok valaha is gyereket, ezt nem árt tudni rólam, fontos infó, ha lesz is minél később legyen. Valahogy jól érzem magam, nem hiányzik, szivesebben élnék egy szerelmemmel kettesben csak egymásnak. Lehet meggondolom magam majd egyszer de nem ígérem. Kérlek ne ítéljetek emiatt el, nem tehetek róla, így érzek, szeretek mindenkit de hogy sajátot csináljak ahhoz semmi kedvem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!