Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ilyen esetben belemennétek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyen esetben belemennétek "barátság extrákkal" kapcsolatba?

Figyelt kérdés

Mindketten 20 évesek vagyunk. Körülbelül fél éve kezdődött a barátságunk, mára szinte lelkitársak vagyunk. Nincs olyan nap, hogy ne beszélgetnénk/találkoznánk. Bármiről tudunk beszélgetni és megbízunk egymásban. Fontosak vagyunk egymás számára. Ő nem akar barátnőt (nem fér bele az "életvitelébe", néha füvezik és tudja, ezt nem tolerálná egy barátnő, ő pedig nem akar megbántani senkit), nekem nem pár hónapja ért véget a több éves kapcsolatom. Felvetette, hogy mi lenne, ha extráznánk.

Nem igazán tudtam mit válaszolni erre, mert félek, hogy előbb utóbb valamelyik fél szerelmes lesz és elveszítjük egymást.

2015. júl. 5. 10:51
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Ezek a mai fiatalok, mit bonyolítják ezt az egészet. Csókolóztatok,tehát már összejöttetek.

max hogy jártok, még nincs kimondva, de ha most akarod, akkor mostantól járhattok. Legalábbis az én időmben, 12 éve, ez így ment.

nem mondtuk, hogy mi csak barátok vagyunk, mikor nemis.

nem értem én ezt az egészet, és ma te vagy a többedik ugyan ezzel az agyonbonyolított sületlenséggel.

Hajrá!

2015. aug. 25. 23:07
 12/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Jelentem, 2 hónapja egy pár vagyunk, én minden a lehető legtökéletesebb! :) Végül ő állt oda elém és vallotta be, hogy szerelmes lett :)
2015. okt. 30. 07:46
 13/13 anonim ***** válasza:
De jó!:)
2017. máj. 4. 18:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!