Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi a "normális" időmennyiség amit egy pár együtt tölt?
Ti mennyit szoktatok együtt lenni?Együtt éltek már vagy még külön?Mióta vagytok együtt?
Azért érdekelne,mert szerintem mi keveset vagyunk együtt a párommal,és emiatt eltávolodtunk egymástól.Ő dolgozik állandó délelőttös,fél 3-ra ér haza minden nap.Én még tanulok,mellette diákmunkázom.Hétköznap 1x vagy max.2x szoktam menni délután,de másnap jövök is haza.Aztán hétvégén 1 napot szoktunk együtt tölteni még,nagyon ritka a 2 teljes nap.Ő sokat eljár nélkülem ide-oda,barátaival,amivel nincs is gond,de most hétvégén se vagyunk együtt egyáltalán,jövő hétvégét viszont szeretném vele tölteni,de már előre látom,hogy vasárnap el akarok majd menni focizni.Nekem ez rosszul esik :( Szexelni is ritkán szexelünk,mert mivel mindennap 4.20-kor kel,estére már fáradt és inkább alszik.3 éve vagyunk együtt,és még otthon lakunk mindketten.
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!