Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan tudnám elfelejteni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnám elfelejteni végre? Bővebben lent

Figyelt kérdés
16 éves csaj vagyok. Van egy pasi aki 25 éves és már 3 éve szerelmes vagyok belé, de már vagy másfél éve nem beszélgettünk, mert az utunk ketté vált. Ma már annak örülök ha egy hónapban egyszer látom az utcán :( Régen nagyon jól elvoltunk, rengeteget beszélgettünk,minden nap találkoztunk, kedves, megértő volt velem. El szeretném végre felejteni mert sztem soha nem lesz nála esélyem. Nem tudok más pasikkal sem együttlenni mert folyton csak rá gondolok. Mit tegyek? segítsetek kérlek
2010. márc. 3. 13:26
 1/7 A kérdező kommentje:
Nem értem, hogy miért probléma ez ha egy fiatalabb csaj szeret egy idősebb pasit?? Rohadjak meg az érzéseim miatt?? köszi de nem. Ha nem tudnál olvasni akkor az a kérdés hogy hogy felejtsem el!
2010. márc. 3. 13:42
 2/7 anonim ***** válasza:
0%
pl nem írogatsz ide ilyen kérdéseket
2010. márc. 3. 13:48
 3/7 anonim ***** válasza:

Ismerkedj össze velem.

20/F

2010. márc. 3. 14:02
 4/7 anonim ***** válasza:
Ennyi bunkó embert!:S Ne hallgass rájuk!!!! Sok paraszt! Fiatal vagy még, ilyenkor jönnek a fellángolások, amik hamar elmúlnak! Lógj sokat a barátaiddal, menjetek el moziba, bulizni, keress magadnak valami hobbit, ami leköti a figyelmed. Hidd el, ki fog menni a fejedből a csávó, de eddig azért nem sikerült, mert folyton rágtad magad miatta! Az idő enyhíteni fog mindent, de emberfüggő, hogy ki mennyi idő alatt felejt el valakit!
2010. márc. 3. 14:03
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm az utolsónak! A többieknek pedig csak annyit kívánok, hogy szenvedjenek ők is annyit valaki miatt, mint amennyit én szenvedek!
2010. márc. 3. 14:20
 6/7 anonim ***** válasza:

Nekem az a tapasztalatom, hogy a szerelmi bánatra (legyen az plátói vagy beteljesült) - persze bizonyos pihenőidő után, ami nálad megvolt - egy új szerelem a megoldás. Járj nyitott szemmel, keress elérhető közelségben ismeretséget, ismerkedj, élvezd az életet... és jönni fog a nagy LÁV.

Sugározzon rólad a boldogság és az életigenlés (tudom, nehéz most elképzelni, de menni fog, a boldogság boldogságot gerjeszt, a bánat meg még több bánatot...) és le sem fogod tudni vakarni magadról a srácokat.

Szorítok neked! :):)

2010. márc. 3. 21:39
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszi szépen :) várom a további,lehetőleg normális válaszokat!
2010. márc. 4. 12:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!