Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőm szülei miért nem hívnak sehova?
Évek óta együtt vagyunk barátnőmmel,a családjával látszólag nagyon jol kijovok, mégse hívnak sehova.
Mi ha elmegyunk családdal nyaralni mindig visszük a barátnőmet. Ők most is elmentek hetekre nyaralni én meg maradtam itthon.
Nagyszüleinek van nyaraloja Balatonon, tavaly bnom kikonyorogte, hogy lemehessek, le is mentem, aznap már kérdezte tőlem a nagyapja hogy az jó e ha reggel kivisz a vonathoz...
Nekem ezek olyan rosszul esnek. Nem azt mondom, hogy mindenhova hurcolasszanak magukkal, de azért néha meghivhatnanak.
2. Válaszoló
Nem hiszem, mert barátnőm is mindig mondja, hogy mennyire bírnak engem.
Szeretem, kedvelem én is a lányaim párjait, de egy idő után feszélyez a jelenlétük. Másképp főzzek, több ruhát vegyek magamra, ne mászkáljak éjszaka, és hasonlók.
Nekik ilyen a felfogásuk, de az nem jelenti azt, hogy nem kedvelnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!