Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jelenleg ismerkedtek valakivel az oldalon? Van olyan, aki tetszik innen?
Figyelt kérdés
2015. júl. 3. 00:05
11/21 anonim válasza:
Aki tetszik és már régóta ismerkedünk ddevastator;):))
12/21 anonim válasza:
11.Mi van ddevastator,2 felhasználóból nyomod?:D
14/21 anonim válasza:
jajah :D hamarosan fogok a lánynál aludni
16/21 anonim válasza:
Kössz kihagyom, én csak röhögni járok ide a sok idiótán:D (na jó, néha napján hasznos - és kevésbé hasznos - válaszokat is szoktam adni)
Aki itt ismerkedik az eléggé el lehet keseredve amúgy is.
18/21 Beviz Elek válasza:
Nem. Asszony ki is herélne:D
19/21 anonim válasza:
Már én is megismerkedtem akivel, most költözünk össze akartam és legjobb tudomásom szerint egyikünk sem volt elkeseredett.
Inkább azok az elkeseredettek akik dacból nem hajlandóak ismerkedni itt meg itt vagy itt rinyálnak, hogy miért nem találnak senkit, de kikötik, hogy neten nem fognak ismerkedni.
Mint amikor valaki azért nyavalyog mert szomjas, de hogy ő csak pohárból hajlandó inni!
20/21 anonim válasza:
Á, nincs. Velem nem ismerkedne senki, hiszen alacsony vagyok és ocsmány, szóval se az oldalon, sem máshol nincs esélyem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!