Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok/Nők! Mik azok az egyetemi karok, amire ha jár/járt egy srác, elismeritek, hogy ejha, ez tud valamit, nagyon okos lehet?
csak kíváncsi vagyok én is :)
Volt délelőtt egy hasonló kérdés, na lássuk.
Szerintem ez alapján nem lehet általánosítani. Volt két barátom is akik proginfóra jártak. Elismerem, hogy a saját területükön nagyon jók voltak. De én ilyen öntelt emberekkel nem nagyon találkoztam még. (Valószínűleg csak én merítettem rosszul)
Az egyiküket amikor bemutattam a barátaimnak akkor foghíjról válaszolt, hogy mivel szeretne majd foglalkozni, de olyan hangsúllyal, mintha ő találta volna fel a spanyol viaszt. Utána pedig nem is érdekelte,hogy a barátaim mivel foglalkoznak.
Még azt sem lehet mondani, hogy valami alfa-hímeket fogtam volna. Ilyen tipikus otthon gépezős, "rendes" srácok voltak.
A mostani barátom szociológiát és politológiát végzett és már 1 éve a legnagyobb boldogságban élünk együtt. Szeretem, hogy széleslátókörű, tájékozott a politikában, történelemben, földrajzban. Valószínűleg az életben nem fogunk műszaki dolgokról értekezni, de ez legyen a legnagyobb gond közöttünk :)
Én a mostani barátomra is felnézek és szakmai értelemben a korábbiakat is elismertem, de az előzőekkel nem illettem össze egyáltalán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!