Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek, hogy újra kedvelje...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, hogy újra kedveljen az anyukája?

Figyelt kérdés
Barátomhoz járok le és ugye az anyukájáékkal is megbarátkoztam, de az a baj, hogy egyik napról a másikra bedurcizott rám, hogy én nem segitettem neki amikor alig jártam le, de sajna eszembe se jutott nemtudom miért... Talán mert nagy dolgot ugyse tudtam volna csinálni ott...ismeretlen hely szinte még, stb. és alapból visszahúzódó vagyok.. tehát beszólt nekem elősször finoman, majd utána később egyre durvábban. mire eljutottam odáig, hogy segíteni szeretnék, addigra már nem merek. félek. nem merek az anyukájával beszélni. köszöntem neki vissza se köszönt, rám se nézett. az apukájával néha szoktam beszélgetni. nem tudom mi tévő legyek. nem tudom legyőzni a félelmemet igy nem merek az anyukájához szólni. bánt ez az egész helyzet, de valamit mégis jó lenne tenni ez ügy érdekében. kötekedő kommentek kíméljenek.

2015. júl. 1. 19:41
 1/3 anonim ***** válasza:
Ha adsz neki unokát, biztosan megenyhül.
2015. júl. 1. 19:52
 2/3 anonim válasza:
Beszélj az apjával,hogy mi lehet a baja. Lehet hogy csak az, hogy elvetted tőle a pici fiát. :) Mikor nincs otthon mosogass el,söprögess-moss fel. Pakolj el valamit ha nincs a helyén,csinálj reggelit, stb.
2015. júl. 1. 20:48
 3/3 joco5582 válasza:

Sajnos igazad van, valamit kellene tenni. Szerintem a párod tudja mi a gond, csak nem mondja. Az a baj, hogy a barátod édesanyja elkezd ellene hangolni, és az minden párkapcsolatot megmérgez.

Nálunk sajnos eléggé elmérgesedett a helyzet, konkrétan megmondta az édesanyám, hogy ki nem állhatja a páromat. Több mint 12éve vagyunk együtt, van már gyermek is, de a helyzet változatlan. Próbáltunk sok mindent, de kevés sikerrel. Be kell látnom, van hogy valaki annyira unszimpatikus hogy aligha fog ez változni.

Úgy gondolom, hogy nem szabad hagyni, hogy összegyűljenek az apróságok, de ha úgy érzed, hogy te megtettél mindent a helyzet rendezéséért, akkor nincs mit tenni.

Ha téged választ a párod, mindennel együtt kell elfogadnia, azzal együtt is, hogy nem mindenki szeret.

Remélem segít

2015. júl. 3. 17:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!