Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megtettem. Ennyire szeretem, de lehet nincs lényege!?
Figyelt kérdés
van egy lány, akibe olyan szinten belezúgtam, hogy már fél éve nem tudom felejteni. eddig az összes exem cuccai megvoltak (kb 10 barátnő, mindegyik komolyabb), képek, ajándékok, minden. az összeset most dobtam ki a p*csába. hátha van sors, vagy valami, aminek feláldozhatom ezt az egészet érte, mert vissz akarom kapni őt. mindenáron, nem érdekel milyen szinten be kell mocskolnom a kezem, mit kell feláldozni érte. ez a lány egy földreszállt angyal, egy istennő halandó formát öltve. vajon jól tettem?2010. márc. 3. 02:38
1/3 anonim válasza:
hát figyelj, ha látod esélyét annak, hogy összejöjj, vagy visszakapd... vagy nem tudom a háttértörténetet, mivel azt nem írtad le... de szóval... ha látod esélyét akkor jól tetted, bár nem tudom, ezt ő kérte tőled? vagy ez miatt hagyott el, vagy ez miatt nem jött össze veled? vagy miről van szó?? fejtsd ki bővebben :)
2/3 anonim válasza:
Sürgősen verd ki a fejedből a csajt, mert beteges vagy... Innen indul a családi erőszak...
3/3 anonim válasza:
Figyelj! Ahogy érzed. De egy csajért sose áldozz fel semmit és soha ne mondj le semmiről. Barátok, család stb Annyit nem ér az egész. Nem a csaj szült, nevelt fel és állt melletted. Amúgymeg ne legyél ennyire ráállva mert ez kicsit beteges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!