Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek mit csináljak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mit csináljak hogy csináljam? Milyen ez a fiú?

Figyelt kérdés

van egy pasas akinek úgy több mint féléve tetszem azt mondja szeret is

nah szal vele nem jöttem össze másikkal jöttem össze

én azt hittem hogy fel fogja adni de mindig meglep valamivel

igazából néha agyamra megy a nyomulásával akkor néha elküldöm veszekszünk de aztán pár nap múlva újrakezdi

1x pasim is beszélt vele az meg beleröhögött a pasim képébe és az az igazság hogy pasim eléggé fél tőle néha úgy érzem h ’nekem kell megvédenem’ a pasim

fura egy fazon de nem tudok mit kezdeni vele jólesik amiket mond amiket ír amiket tesz de valahogy taszít is és nem tudom mért

ráadásul nagyon gyakran jár a fejemben nem tudom mit kezdjek vele

mennyire szerethet engem ha képes féléve udvarolni úgy hogy már elküldtem a fenébe meg pasim is van ráadásul gyakran mogorva vagyok vele??

nem tudom szerintetek mit csináljak vele egyáltalán??

igazából a pasim és ő a két véglet!

pasim a kiszámítható aranyos kedves figyelmes kicsit talán félénkebb

ez a pasi meg elég agresszív nyomulós és úgy érzem gyakran megfojt a puszta jelenléte is de nagyon szenvedélyes

a pasim gyakran „kevés”

a srác meg „sok”

félek is tőle egy kicsit annyira fura álmodok vele

nem akarja feladni pedig néha már kérem tőle sőt!!

tesóm is beszélt vele

ha letiltom letörlöm akkor talál módot hogy írjon neten

nah ennyi valakinek van véleménye??

2010. márc. 2. 23:32
 1/7 A kérdező kommentje:
????
2010. márc. 2. 23:34
 2/7 anonim ***** válasza:
aztán még a nők sírnak hogy nincs több romantikus pasi
2010. márc. 2. 23:35
 3/7 A kérdező kommentje:

ha vkinek nem jött volna le akkor

16L pasim 18F ez a fiú 21F

2010. márc. 2. 23:37
 4/7 anonim ***** válasza:
Nekem az a véleményem hogy elsősorban nézz mélyen magadba és döntsd el hogy bosszant vagy vonz a jelenléte.És hasonlítsd össze a pároddal,vedd végig vajon igazán szereted-e a jelenlegi párod vagy esetleg másra vágysz.Ha mindent letiztáztál magadban akkor cselekedj.Ne tanácsot kérj hanem járj a végére az érzelmeidnek.
2010. márc. 2. 23:37
 5/7 anonim ***** válasza:
tuti, hogy ez a 21 éves fog bejönni neki, egy ujabb eset ami azt bizonyitja, hogy inkább a bunkok kellenek a csajoknak és egy "cuki, aranyos, édes, figyelmes" álompasi nem is kell ha felbukkan egy ilyen, persze eddig jó volt, szépen kihasználta... kihasználta? még most is játszik a mostani barátjával a kérdező...
2010. márc. 2. 23:52
 6/7 A kérdező kommentje:

nem bunkó csak olyan...

'megtörhetetlen' nem tudom ezt hogy megfogalmazni

de a 21 évest már jóval régebbóta ismerem mint a mostani pasim

2010. márc. 2. 23:54
 7/7 anonim ***** válasza:
aggressziv, nehogy azthidd hogy hirtelen, olyan édes kedves gyengéd lesz ... inkább csak bunkó és nem fog sajnálni 1-2 pofot ha nem úgy van a dolog ahogy ő akarja... de ugyis őt fogod választani, mindig igy van :)
2010. márc. 2. 23:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!