Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez lányoktól mire vall?
Figyelt kérdés
Adott egy 18 éves lány.. az a tipikus baromi jól néz ki és naponta instagrammra minimum 30 képet rak fel.. amiből nyári időszakban ez minimum 20 bikinis.. viszont nekem ilyenkor általában külön is küld... nos igazából azért kérdezem mert nekem ez a lány baromira tetszik.. de bennem vannak a miértek.. mi van ha másnak is küld ( baráti körömből csak nekem és a legjobb fiú barátjának ) vagy ez csak egy teljesen alap dolog és én reagálom túl? Én is és ő is 18évesek vagyunk2015. jún. 30. 15:28
1/5 anonim válasza:
Ezek a lányok olyan szánalmasak :( Rakat srác veri a képeikre, ők meg növelik az egójukat.
2/5 anonim válasza:
Feltűnési viszketegsége van. Sosem értettem,hogy miért kell állandóan posztolgatni.
3/5 anonim válasza:
Azért teszi, mert úgy gondolja, minél több pasi imádja, annál értékesebb. Sajnos mást nem tud felmutatni, csak a testét, és ő ezzel tisztában van. A visszajelzésekből gyűjti az önbizalmát, és nem akarom elvenni a kedved tőle, minél több embertől kap dicséretet, neki annál jobb, tehát nem vagy "különleges", amiért képeket küld magáról. Egyszerűen téged a nyilvántartott imádói közé sorol, akihez személyesen is eljuttathatja a képeit és bezsebeli a bókokat (vagy fenntartja az érdeklődésedet, mintha többet akarna tőled), a többieknek pedig ott az insta. Ha valaki komolyan érdekelné, akkor nem teregetné ki a testét nyilvánosan mindenkinek, és nem bikinis képekkel próbálná megfogni a srácot, hanem a személyiségével. Sajnos többnyire ez a típus végzi könnyűvérű nőként, akit bárki megkaphat, hiszen ő attól érzi magát népszerűnek és értékesnek, hogy a férfiak érdeklődésének középpontjában áll. Ezt viszont nem lehet hosszú távon pusztán képekkel fenntartani.
4/5 A kérdező kommentje:
Nagyon érzem, hogy koppanni fogok... furcsa mert mindig megkérdezi milyen napom volt meg minden este hogy álmodjak szépeket, még akkor is ha nem vagyok fent facebookon... egyszerűen nem tudom eldönteni hogy másnak is irhat e hasonlókat vagy valami.. meg hogy örülne hogyha találkoznánk.. ( nyári melóm miatt picit necces )
2015. júl. 2. 00:59
5/5 anonim válasza:
"mi van ha másnak is küld"
Biztos lehetsz benne, hogy másnak is küld. Az sem lenne meglepő, ha ruha nélkülieket ereget pár kiszemelt kannak. Volt dolgom hasonló lánnyal. Időpocsékolás, mármint akkor, ha hosszab időre tervezel vele. Egyre jó, aztán lépj le, amíg nem ejt arcra. (mert fog, biztos lehetsz benne)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!