Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
"A nők nem szeretik az igazságot. Azt szeretik, ha azt mondod amit hallani akarnak. " Vélemény?
Abban az esetben szeretjük, ha azt mondja a másik amit hallani akarunk, ha az az igazság. :)
A hazugságot semmiképp.
Részemről helyzetfüggő. Ha valamit főzök és nem jól sikerül, azért jól esik, ha a párom mosolyogva megölel, és azt kamuzza, hogy nagyon finom lett :D Még ha tudom is róla, hogy amúgy a kukában fogja végezni. Vagy nyilván esetenként örülök neki, ha programok tervezésénél látja rajtam, mit szeretnék, és nekem nem kell mondani, ő magától kitalálja és azt mondja.
Szóval, fogjuk rá, apróságokban azért igenis örülök neki. Úgyis béna hazudozó, nem tud úgy kamuzni, hogy ne tudjak róla. De a szándék az fontos :)
De komoly kérdésekben, a véleménye kinyilvánításakor, komoly dolgok megvitatásában még jó, hogy ne azt mondja, amit hallani akarok. Egyrészt szeretem a jó kis heves, érvelésen alapuló, konstruktív vitákat, másrészt meg nem egy pincsikutyát akarok magam mellé, akinek ha azt mondom, hogy "ül", akkor leül, és nem kezd el vitatkozni, hogy de ő nem akar leülni, ő egy szabad, felnőtt ember, saját önálló akarattal és véleménnyel, és ezt igenis kifejti és megosztja velem. Majd szabad akaratából ül le, mert meggyőztem :D
Talán nem nő vagy?
Ő csak azt mondja ahogy az élet működ, te kombinálod bele a saját hülye nézőpontodat.
Tényleg jobb lenne, ha azt mondaná, csak a rozmárt látja benned.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!