Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha egy nálam 10 centivel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy nálam 10 centivel alacsonyabb sráccal lennék együtt, az nagyon "csúnya" lenne?

Figyelt kérdés
Ti mit gondoltok arról, hogy ha a lány magasabb a srácnál? Értelmes válaszokat kérlek.. 19/l

2015. jún. 28. 22:52
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
32%
Az lehet hogy Téged ez nem zavar, de engem mint pasit kikészítene már szimplán az azonos magasság is. Nyilván időnként meg kell jelenni együtt elegánsabb viseletben is, és nem vehetne fel magassarkút!? Ízlések és pofonok.
2015. jún. 29. 10:35
 12/15 anonim ***** válasza:
54%
Az a lényeg, hogy boldogok legyetek együtt...Nem ezen múlik. Én magas vagyok ( 180 cm ) és volt már alacsonyabb párom akivel évekig együtt voltunk, ő 173 cm volt.Minket egyáltalán nem zavart.Van, akinek ez számít, van akinek nem..De azt mondom, ha tényleg együtt akartok lenni, ne ezen múljon, hogy mások " csúnyának" látnak Titeket vagy sem. Egy életed van. :) Éld úgy ahogy te szeretnéd.:)) Ha 10 cm-el alacsonyabb férfival akkor vele, ha 10 cm-el magasabbal akkor meg vele.
2015. jún. 29. 11:04
 13/15 anonim válasza:

Én ezt nem is értem. :P

Nem cseszegetésből, de ki kérdez ilyent?

Miért, ha mindenki azt mondja, hogy "csúnya"? Otthagyod?

:D Nem "csúnya" örüljél! :D 19/L

2015. jún. 29. 14:59
 14/15 anonim ***** válasza:
engem zavar ha egy fiú alacsonyabb nálam több mint 4-5 centivel de ha másoknál látom, és nektek így oké, felőlem nyugodtan, semmi baj nincs vele :)
2015. jún. 29. 18:49
 15/15 anonim válasza:
Hány cm magas vagy?
2015. jún. 29. 23:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!