Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A nőknek van egy tombolós...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nőknek van egy tombolós időszakuk, maximum 2-3 év, amikor gátlástalanul fűvel-fával össze-vissza kefélnek ez valóban igaz lehet?

Figyelt kérdés

2015. jún. 28. 18:57
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
6%
100% ban igaz ezt látom ezt nyomja a média is éld ki magad bulizz sexelj majd 30 40 évesen alapíts családot ez ma a menő
2015. jún. 28. 19:08
 12/28 anonim ***** válasza:
65%
De ha igen, azzal mi a gond? Közöd? Vagy most elítéled ôket, mert egészségesen egy másik felnôttel kielégíttették magukat? ó de szörnyû bûntény..
2015. jún. 28. 19:09
 13/28 anonim ***** válasza:
Biztos van, aki ilyen, egyik szomszédunk egyik lányának így lett az első gyereke. Én erre az életmódra sose vágytam. Nem vagyunk egyformák.
2015. jún. 28. 19:09
 14/28 anonim ***** válasza:
81%

Fuhh es ha igaz is akkor most mi van? Erre van kereslet, a kis konnyed, szexkapcsolatokra, ami nem jar semmivel, csak az elvezetekkel. A nok is tudjak ezt, azert adjak meg a "szegeny" pasiknak magukat, hogy ez most kinel, mikor es meddig tart egyenfuggo.

Amugy nem kene komolyan venni, egy itteni gyk-n lako(igen prof.singularity mar szinte az) velemenyet. Akkor lat az ilyen not, ha az anya athozza neki a vasarnapi ebedet.

2015. jún. 28. 19:10
 15/28 anonim ***** válasza:
93%

Mi az, hogy"A NŐKNEK"?

Kik azok a nők?

Én mondjuk eddig nőként azonosítottam magam, de nem volt igényem arra, hogy fűvel-fával összefeküdjek. 30 vagyok, összvissz 4 fiúval/férfival volt dolgom, mindegyik hosszabb kapcsolat volt és mindegyikben hónapok után feküdtünk le egymással. A negyedik a mostani szerelmem, öt éve vagyunk hűséges társai egymásnak, és egyikünknek sem hiányzik az össze-vissza kefe.

De lehet, hogy én vagyok az ufó, meg a barátnőim, akik körülbelül ugyanígy működnek/működtek. Egyikük pl. 10 éve van a második pasijával, az első is évekig tartott, és ő se feküdt össze csak úgy másokkal. Másik barátnőm 29 és az élete első férfijával van együtt. Más barátnőm meg többedikkel, mint én, de azok is komolynak szánt kapcsolatok voltak, csak nem sikerültek jól, így egy-két év alatt végük szakadt sajnos.

Szóval ahány ember, annyi sors.

2015. jún. 28. 19:27
 16/28 anonim ***** válasza:
100%
Vannak, akikre igaz.
2015. jún. 28. 19:28
 17/28 anonim ***** válasza:
95%

"Szomorú, de minden nő átesik ezen az időszakon, valakinél csak pár hétig tart (ez még a jobbik eset), valakinél meg éveken keresztül."

Szerintem meg az a szomorú, ha valakiben felmerül, hogy egy ilyen kijelentés igaz lehet úgy általánosságban véve "minden nőre", és felnőtt, önálló gondolkodásra képes és a világban nyitott szemmel járó ember létére a "minden nő" / "minden férfi" ilyen / ezt csinálja stb. típusú sablonokban gondolkozik, és nem látja, hogy mind a férfiak, mint a nő között nagyon nagy különbségek vannak ilyen tekintetben, mint minden más tekintetben is.

2015. jún. 28. 19:46
 18/28 anonim ***** válasza:
93%
Ez is egy jó nagy hülyeség. Érdekes módon se nekem se senkinek a baráti körömből nem volt ilyen 'időszaka'. Az, hogy ki hány emberrel, hogyan, milyen gyakran stb fekszik le, az nem valami általánosítható dolog. Még ha így is lenne (de nincs, biztos vannak, akiknek van ilyen időszaka, de nem ez jellemző) akkor se lehetne senkinek egy szava, mivel az ő élete, plusz a férfiak ezt beszólás nélkül megtehetik. Összegezve, nem, nincs ilyen és ha valaki ilyen, akkor sincs senkinek semmi köze hozzá.
2015. jún. 28. 20:11
 19/28 Fish1 ***** válasza:
90%
Nekem nem volt.
2015. jún. 28. 20:19
 20/28 anonim ***** válasza:
71%
Szerintem pedig nagyjából igaz, de változó kinél meddig tart. Ismerek olyan 24 évest aki most csinálja ezt, de ő tényleg fűvel-fával. Szerintem megőrült. Én így sosem lennék képes. Én inkább most olyan időszakom élem úgy egy éve, hogy csak szexkapcsolatok. Egy év alatt két szexkapcsolat szerintem nem komoly. De én ezt az időszakot hozzám képest "tombolósnak" fogom fel, mert nem jellemző rám egyébként.
2015. jún. 28. 21:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!