Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinálják ezt az emberek nagy többségben?
Amikor látják rajtam, pl. a suliban, hogy iszonyat szar kedvem van, akkor persze odajönnek barátnők, hogy mi a hézag..stb.de utána azt veszem észre, hogy egész nap mindenki azt próbálja sugallni felém, hogy neki mennyire jó kedve van.
Nevetgél, ölelgetik egymást..és ezt csak a csajok.
A pasik nagyjából ugyanolyanok.
Miért csinálják ? 16.L
Nem :)Én nagyon örülök neki, ha a körülöttem lévő emberek boldogok..ez fel dob..és hamarabb feledteti a problémákat.
Úgy érzem félreértettétek...:(
ha nekem szar kedvem van akkor max a lelkem van összezuhanva legbelül de én mindig nevetek és nagyon szeretem ezt magamba sztem ez a léegjobb tulajdonság
ha bármi rossz dolog történt velem, igen elmondom a bnőimnek és elisvárom ugymond h szorakoztassanak bár nem kell mer én akkor is tök hülyéskedni és nevetgélni:D
Nem ez volt a kérdés.:)
De örülök neki, hogy ilyen vagy.:D
Általában jó kedélyű vagyok:)Mindenki úgy ismer, hogy mosolygós vagyok. Mindig elhülyülünk..és legtöbb esetben én vigasztalom, vidítom az embereket:) Mindegy ez mellékes.
Ez meg, hogy "bánt, hogy nem esnek hasra tőlem, meg rinyálok"
hát..erre inkább nem mondok semmit.. :)
Lehet, hogy a Te világodban úgy van, hogy ha valaki nem foglalkozik veled, akkor bevágod a "rossz kedvem van mindenki foglalkozzon velem" effektust..de nekem erre nincs szükségem, mert vannak nagyon jó barátaim, akiknek elég ha rám néznek, és tudják, hogy valami nincs rendben.:)
Dehogy akarom én, hogy másnak is rossz kedve legyen körülöttem.:) Isten ments..
Köszönöm a válaszokat.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!