Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért csinálják ezt az emberek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csinálják ezt az emberek nagy többségben?

Figyelt kérdés

Amikor látják rajtam, pl. a suliban, hogy iszonyat szar kedvem van, akkor persze odajönnek barátnők, hogy mi a hézag..stb.de utána azt veszem észre, hogy egész nap mindenki azt próbálja sugallni felém, hogy neki mennyire jó kedve van.

Nevetgél, ölelgetik egymást..és ezt csak a csajok.

A pasik nagyjából ugyanolyanok.

Miért csinálják ? 16.L

2010. márc. 2. 14:39
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
68%
Nana, ne képzelj a dolgok mögé olyat, ami nincs.
2010. márc. 2. 14:40
 2/12 anonim ***** válasza:
55%
Igen, ez alaptalan. Attól, hogy rossz kedved van, a világ nem áll meg, sőt, nélküled is megy tovább. Más attól még lehet boldog/ölelgetős stb. Nem neked szól, te is tudod.
2010. márc. 2. 14:46
 3/12 anonim ***** válasza:
68%
mert neked rossz kedved van attól más is legyen lehangolt kb neked ez a nézeted ahogy leírtad
2010. márc. 2. 14:47
 4/12 A kérdező kommentje:

Nem :)Én nagyon örülök neki, ha a körülöttem lévő emberek boldogok..ez fel dob..és hamarabb feledteti a problémákat.

Úgy érzem félreértettétek...:(

2010. márc. 2. 15:36
 5/12 anonim ***** válasza:

ha nekem szar kedvem van akkor max a lelkem van összezuhanva legbelül de én mindig nevetek és nagyon szeretem ezt magamba sztem ez a léegjobb tulajdonság

ha bármi rossz dolog történt velem, igen elmondom a bnőimnek és elisvárom ugymond h szorakoztassanak bár nem kell mer én akkor is tök hülyéskedni és nevetgélni:D

2010. márc. 4. 17:29
 6/12 A kérdező kommentje:

Nem ez volt a kérdés.:)

De örülök neki, hogy ilyen vagy.:D

2010. márc. 4. 17:35
 7/12 anonim ***** válasza:
Szerintem csak simán túlreagálod. Nem téged akarnak bosszantani, csak egyszerűen nem foglalkoznak veled. És még ha ez így is van, ez még a jobbik lehetőség. Én azt gyűlölöm, amikor szar kedvem van, vagy egy évben kétszer valamiért elbőgöm magam, és még az olyanok is, akikkel amúgy mondjuk havonta három mondatot beszélek, odajönnek, hogy "Mi a baj?:(". Hú, még most is felb*szom magam rajta:DD
2010. márc. 4. 18:05
 8/12 anonim ***** válasza:
Figyelj nem tett félre téged senki csak nem akarják h az ö kedvüket is elrontsd. A megoldás egyszerű légy vidám. Türkiz.
2010. márc. 4. 18:07
 9/12 anonim ***** válasza:
Szerintem arról van szó, hogy nem tudod magadra máshogy felhívni még a barátnőid figyelmét sem, csak ha rinyálsz, és ki vagy akadva, ha nem esik tőled mindenki hasra. Ahogy leírtad, ez elég gyakori eset, úgyhogy nem jutott még eszedbe, hogy esetleg ne várd el, hogy mindenki téged vigasztaljon, hanem megpróbálj kicsit jobb kedvű lenni?
2010. márc. 4. 18:12
 10/12 A kérdező kommentje:

Általában jó kedélyű vagyok:)Mindenki úgy ismer, hogy mosolygós vagyok. Mindig elhülyülünk..és legtöbb esetben én vigasztalom, vidítom az embereket:) Mindegy ez mellékes.

Ez meg, hogy "bánt, hogy nem esnek hasra tőlem, meg rinyálok"

hát..erre inkább nem mondok semmit.. :)

Lehet, hogy a Te világodban úgy van, hogy ha valaki nem foglalkozik veled, akkor bevágod a "rossz kedvem van mindenki foglalkozzon velem" effektust..de nekem erre nincs szükségem, mert vannak nagyon jó barátaim, akiknek elég ha rám néznek, és tudják, hogy valami nincs rendben.:)

Dehogy akarom én, hogy másnak is rossz kedve legyen körülöttem.:) Isten ments..

Köszönöm a válaszokat.:)

2010. márc. 4. 18:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!