Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezzel a húzással domináns hím voltam, ugye?
Volt egy lány, visszautasitott.... de nem is akar elvesziteni. Nemrég irt, hogy jövök e a péntek buliba. Nem válaszoltam egy napig (biztos látta hogy láttam), majd csak annyit irtam most be, hogy "jó szórakozást :)".
Ezzel vezérhim vagyok mostmár a szemében?
Már a szöveged is ratyis volt, hát még az ötlet...:D
Ne erőltesd, erre születni kell.:)
A szánék helyes, a kivitelezés gyatra. Sosem voltam olyan helyzetben, hogy egy nő elutasított volna mivel mágnesként vonzza őket a tökéletességem.
Megpróbálom magam a helyzetbe képzelni. Felesleges volt várnod egy napot, először bele kellett volna rúgnod egyet lelkileg, minél előbb, hogy utána egész nap azon kattogjon. Pl.: Miután írt, válaszul azt írhattad volna, hogy: "Megyek persze... de nem veled." És hozzá tehetted volna, hogy: "Akartad vagy sem, de sikerült akarsz elvesztened. Ha pedig barátokat keresel menj el a barátok közt válogatására." Ennyi.
Teszem hozzá, nincs szükséged lány barátokra ugyanis nem jók semmire, szó szerint. Neki sem barátnak kellesz, csak feltehetően valamilyen tulajdonságot vélt benned felfedezni amiről úgy gondolja, hogy hasznosíthat a jövőben. Szóval "barátzónásítva" lettél.
Ha legközelebb ír rázd le, keress másikat.
az elképzelés jó de nem jó a megvalósítás, én is csak ezt tudom mondani.
fejlődhetsz még.És mi az hogy nem akar elveszíteni? semmi szükséged lehúzó nőkre akik féltik a pinájuk előled "barátokra" vagy mi a fenének hívjátok ezt.
akiknek semmi haszna ilyen formában
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!