Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Honnan lehet tudni, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honnan lehet tudni, hogy terhes egy nő?

Figyelt kérdés

Légysives erre az válaszoljon akinek már van gyereke is.

Köszi!

2010. márc. 2. 08:38
 1/10 anonim válasza:
100%

gyerekem az nincs de azért pár tippem lenne:

1. pozitív a teszt

2. a nőgyógyász is azt mondja hogy terhes a nő

3. vannak bizonyos életfolyamat beli jelei pl megemelkedik a testhő ha jól tudom meg ha már ott jársz időben akkor el kezd nőni a hasad meg a melleid a tej miatt :D

2010. márc. 2. 08:48
 2/10 anonim ***** válasza:
2010. márc. 2. 08:49
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Hát van egy 9 hónapos fiam, de meg n em mondom neked hogy honnan tudtam.

Még meg sem kellett hogy jöjjön a havim és már úgy éreztem nem is fog..olyan más volt a közérzetem, más volt a szex,valahogy éreztem hogy már nem vagyok egyedűl,aztán kimaradt a havi a teszt pozitív jöttek a rosszullétek 2-3 csepp előtej is szivárgott a mellemből és ennyi.Jah és speciel nekem volt ilyen krémes fehér hüvelyváladékom is...ami amúgy nem szokott.2 x voltam terhes mind2 x így volt...az első sajnos elhalt :S na de már eltértem a tárgytól :)bocsi

2010. márc. 2. 08:50
 4/10 anonim ***** válasza:
hát..elsősorban onnan tudod,hogy nem jön meg a mensesed.nekem fájt a hasam meg a derekam mintha rendesen meg akart volna jönni,csak a fájdalom enyhébb volt.hányinger.ja...és a mellfeszülés,az első pillanattól éreztem.de ezek álltalános tünetek is.és nem utolsó sorban a megérzés is segíthet.de vegyél egy tesztet.
2010. márc. 2. 08:56
 5/10 A kérdező kommentje:
és ezekt a tünetek kb. hányadik napon jelennek meg? a hányinger meg a rosszullét?
2010. márc. 2. 09:00
 6/10 anonim ***** válasza:
A hányinger és rosszullét pont akkor jelenik meg, amikor már rég nem hat a 72 órás tabi. Csak az abortusz van onnantól.
2010. márc. 2. 09:07
 7/10 anonim ***** válasza:

Legelőször onnan lehet tudni, hogy nem jön meg. (Bár valakinek pl. pár hónapig még megjön, de általában nem.) Utána onnan, hogy veszel egy tesztet.

Ha gyanakszol, minenképpen csinálj tesztet, 2 hét után már megbízhatóan kimutatja.

2010. márc. 2. 09:11
 8/10 anonim válasza:
nő a pocid többeközött
2010. márc. 2. 09:15
 9/10 anonim ***** válasza:

Nálam az első jelek a mensi kimaradása környékén jelentek meg.Feszült a mellem,és napi 25-28 órát tudtam volna aludni:D

Aztán olyan 2 héttel a kimaradt mensi után kezdtem úgy érezni magam,mint akinek belehánytak a gyomrába.Az intenzívebb szagoktól forgott velem a világ.Elég volt egy erősebb parfüm is ehhez.

De nem ritka az sem,hogy szinte semmilyen terhességi tünetet nem produkál az ember lánya.

2010. márc. 2. 09:18
 10/10 anonim ***** válasza:
az első tünet általában a kimaradt menses, a többi ezután szokott jönni. a tesztek 2 hetes terhességet mutatnak ki nagy biztonsággal. nekem amikor meg kellett volna jöjjön, azt vettem észre, hogy nem kívánom a kávét (addig durván koffein-függő voltam, napi 6-8), ugyanakkor folyton aludnék. erőt vettem magamon, ittam reggel egy tejeskávét, amit rögtön kihánytam. akkor már tudtam, miről van szó :)
2010. márc. 2. 09:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!