Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miféle elvárás egyes nôk részérôl a férfiak felé, hogy "legyen benne valami rossz"?
Több helyen is láttam, ahol a nôk leírták elvárásaikat a férfiakkal szemben, hogy írtak néhány jó tulajdonságot, aztán odaírták, hogy "de azért legyen benne valami rossz".
Mire értik ezt, és miért fontos?
Mindenkinek kell a kihívás a másikban.
A nők azt szeretik érezni, hogy ők szelídítették meg az oroszlánt, ezért kell neki egy kis rossz a férfiben, hogy emiatt tudjanak vonzódni.
1: Hát, akinek a "rossz" a vonzó, az... Na, mindegy, nem írok semmit.
4: Itt a GYIK-en is láttam, hogy valaki ilyet írt.
2: Nem is azt mondtam, hogy minden nô azt állítja, hogy elvárja a "valami rosszat", csak azt, hogy egyesek.
3: Szerinted ennyire taktikáznak? :D
Talán az, amit az első válaszoló írt. De nekem sem volt ilyen elvárásom. Taszítanak a tapló, a hisztis, a nyafogós, vagy éppen az agresszív férfiak.
Nem teljesen értem én sem, mire gondolhatott az adott válaszoló, aki ilyet írt. A rossznak érzett tulajdonságokat szerintem maximum elviseljük, toleráljuk, hogy hogy valaki direkt ezt keresse, nem tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!