Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek lehetséges hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek lehetséges hogy terhes?!

Figyelt kérdés
terhes lett barátnőm ?kb 4-5 napja csináltuk gumi nélkül...lehet ment bele 1 kevés és hányingere van és furcsa szagokat érez valaki értelmes választ tud adni?!
2010. márc. 2. 00:15
1 2
 1/11 anonim válasza:
100%
Lehet,hogy csak megijedt és beképzeli.Tapasztalatból mondom.
2010. márc. 2. 00:19
 2/11 anonim ***** válasza:
48%
terhes
2010. márc. 2. 00:20
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Hát figyelj haver, nem vagyok orvos,de szerintem 4-5 nap az elég kevés idő, hogy ez kiderüljön, ne haragudj öreg, de a gumi lett volna szerintem most nem lennél sík ideg!

JA ÉS EZT TALÁLTAM:

"Legkorábban a teherbeeséstől számított 10-12 nap múlva lehet kimutatni a terhességet a gyógyszertárakban kapható terhességi tesztek segítségével."

2010. márc. 2. 00:22
 4/11 anonim ***** válasza:
56%

hallod, ha gumi nélkül csináltátok, és még szted lehet h ment is bele kicsi, és hányingere is van, akkor sztem terhes.

gratulálok, újabb észlények. fogamzásgátló tablettáról hallottatok már?

2010. márc. 2. 00:25
 5/11 anonim ***** válasza:
31%
Gyerek, hány évesek vagytok?
2010. márc. 2. 00:33
 6/11 anonim ***** válasza:
81%
Vagy esetleg ha el is maradt a nagy hévben a gumi használata még mindig lehetett volna egy kiút. A 72 órás tabi. Lehet, hogy terhes lett a barátnőd.
2010. márc. 2. 00:40
 7/11 anonim ***** válasza:

ne mar.........aki atelte az pontosan tudja milyen sz*r ezen parazni....probald meg kideriteni hol jar a menzeszeben evvel is nyugtathatod magad h pl nem a kettö között (ugyanis ilyenkor a legfogekonyabb) ha kesik,marpedig ilyenkor mindig kesik ha para van csinaltok egy terhessegi tesztet aztan 80% h no para.

Legközelebb figyeljetek jobban, fogamzasgatlo ill. ovszer

2010. márc. 2. 00:54
 8/11 anonim ***** válasza:
szia. 4-5 nap után ha terhes ha nem ,nem produkálhatja a terhesség tüneteit mert akkor a HCG szint még sehol sincs...maximum beképzeli a tüneteket mert feszült azmiatt hogy esetleg teherbe esett.
2010. márc. 2. 02:23
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

Kedves Kérdező!

Mindketten műveletlen, buta, hisztis emberek vagytok, mindenféle biológiai ismeretek nélkül.

Már hogy a lópikulába produkálhatna valaki 4-5 napos terhességtől hányingert? Amúgy mostanában egy jó kis hányós f0sós vírus van, én is jól elkaptam, két napig ültem a wc-n vagy térdeltem előtte.

Remélem ez jó alkalom arra, hogy legalább a wikipédián elolvassátok a megtermékenyítés, teherbeesés, terhesség szócikkeket, ha még esetleg nem jutottatok el a tananyagban addig.

2010. márc. 2. 07:59
 10/11 anonim ***** válasza:
75%

Ostoba, primitív birkák vagytok.

Dugni tudtok, de arra nincs eszetek...áh..nem is folyatom.

És mennyi ilyen barom van...

2010. márc. 2. 08:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!