Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mire gondolnak ilyenkor a fiuk?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mire gondolnak ilyenkor a fiuk?

Figyelt kérdés
Van egy munkatarsam aki bemutatott nekem es allandoan piszkal,melete ul a bnoje ,es mar elegem van.baratnoje szep mert nem neki mutat be mert van ez es mert csinalja?

2015. jún. 24. 09:55
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:
Szerintem te amikor megnezted magad an.yia elsulyedtel a szegyenbe de annyira h fel sem tudtal.kelni
2015. jún. 24. 13:24
 22/24 anonim ***** válasza:
100%

:D Ugyan.

Ennek tuti nincs diplomája, az oktatás szégyene lenne. Nyári szünet van emberek, szeptembertől vége lesz az ilyen támadásoknak.

Kérdező, tudod, mint oviban: ha meghúzza a hajad, tetszel neki. Ha rugdossa a széked, tetszel neki.

Amúgy meg nem, azért piszkál, mert egy kis idióta vagy.

2015. jún. 24. 14:38
 23/24 anonim ***** válasza:
tudod mi kéne neked? egy kiadós szopás :D
2015. jún. 24. 14:47
 24/24 anonim ***** válasza:

Engem te nem láthattál a tükörből, mivel már rég nem az iskolapadot koptatom (veled ellentétben :D).

Írni tudok, nem teszek fel hülye kérdéseket, értelmetlenül megfogalmazva, nem ócsárolok senkit, mint az oviban (bocs, suliban), mert épp nem azt mondja, amit szeretnék, és felnőtt emberek nem mondanak már olyat, hogy "vagy te", ez az ovisok módszere (meg a tiéd :P).

Ja, és a slusszpoén, hogy nem villogtam, hogy diplomám van. Ahogy itt rajtad kívül senki más sem.

Akkor miért is nekem, meg a többieknek kéne szégyellni magát, és elsüllyedni?

Na, ezt gondold át egy picit... (Bocs, tudom, az nem az erősséged. Van ilyen... :) )

2015. jún. 24. 23:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!