Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy huszonéves nőnek még nem volt soha pasija az a férfiak szemében fura, ciki vagy ijesztő?
Szerintem ez az élethelyzet nem fura, ciki vagy ijesztő.
Az élet hozhatja úgy, hogy nincs huszonéves korodra pasid.
Lehet az tanulás vagy családi okok miatt.
Sok dolog hozhatta azt össze ami miatt nem a pasizás, pártalálás volt számodra az első helyen.
Emiatt nem tartanálak kevesebbnek bármely más nőtől.
Ugyan olyan értékes tagja vagy az emberiségnek.
Gratulálok mindenkinek!
Gondolom én se vagyok normális igaz? mert nem találtam még meg azt a férfit akivel eltudnám képzelni a jövőt,tudjátok akkor kell együtlenni valakivel ha biztosak vagyok az érzéseitekben,máskülömben erősen kétlem hogy működne a kapcsolat.
ha el lehet vele beszélgetni normálisan, nem egy beképzelt vihogó liba, akkor nem igen érdekel. Sőt, még örülnék is neki, hogy nem dugta meg a fél város rajtam kívül.
Cikinek nem ciki, ijesztők se ijesztő. Nem lehet mindenkinek tökéletes percre pontosan beidőzített élete.
Miért zárkózna el mindentől? Rólam sem mondja meg senki, hogy szűz vagyok, mert mosolygós, vicces, nyitott ember vagyok.
Egyszerűen megijeszt a szex gondolata. Főleg ha sokat olvasom ezt a kategóriát. Szerintem ha levetkőznék egy férfi előtt, és akár csak furcsán villanna a szeme, hogy valami nem tetszik rajtam, összeomlanék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!