Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igaz, hogy a szebb lányokhoz nem mernek odamenni a pasik?
Ahogy észrevettem a szebb, dekoratív lányoknak általában nincs barátjuk.
Viszont az ilyen ducibb, nem annyira szép lányoknak meg van.
Magamból kiindulva, hogy nem vagyok csúnya (mielőtt beképzeltnek tartanátok, mások véleménye alapján), normál vékony testalkatom van, ízléses ruhákat hordok, nagyon sok srác megnéz, de kezdeményezni soha nem szoktak.
Miért van ez? :)
Ez így igaz! Aki szép, visszafogott, intelligens, okos, kedves és nem nyomul egyértleműen a pasikra nagyon nehezen talál párt.
A csúnyácska nők mind foglaltak, meg azok a "jó" nők akik nagydumásak gátlástalanok, és nyilvánvalóan nyomulnak a pasikra mások szeme láttára.
Köszönöm a sok választ! :)
Jelenleg van barátom, de ő az első nekem 20 éves létemre... Több éve vagyunk együtt. Tartottunk egy kis "szünetet" és az idő alatt elmentem barátnőmmel bulizni. Akkor vettem észre, hogy nagyon sokan megnéztek meg bámultak, de egy srác sem kezdeményezett. Mondjuk nem vagyok az a hangoskodó, kezdeményező típus. Viszont bárkivel el tudok beszélgetni, ha megtaláljuk a közös témát.
Szerintem nem azért nem kezdeményeznek már sokszor a fiúk, mert jajj nincs esélyük...szimplán én is látom, hogy aki nagyon szép és minden nap veszi a fáradtságot, hogy megcsinálja a sminkjét és felöltözzön úgy, mint aki a kifutóról jött, az olyan irdalmatlanul beképzelt, hogy 20 méterről érezni a kisugárzásából, egy ilyenhez én sem szívesen mennék oda :)egyik ismerősöm 18 éves , szerencsés anyagi helyzetű családba született, hagy ne mondjam mennyire nyalják ki neki...:) és ennyi idősen az a 2 szempont neki egy fiúnál,hogy gazdag legyen és sikeres/neves.
Ezen kívül a legtöbb lány 3 szinttel jobbnak tartja magát,mint amilyen valójában, ezért a saját szintjüket, de még az annál 2-vel jobbakat is elutasítják, mert az ő fejükben alkotott saját szintjüket várják el.
Amint egy lány elhiszi magáról, hogy szép, belülről megrondul.
Van benne igazság, senki nem szereti az elutasítást, és egy nagyon csinos lány nem biztos, hogy átlag férfiakkal kezd, nincs baj az önbizalmammal jellemzően, de azért nem megyek oda egy általam kiemelkedően szépnek tartott lányhoz, hogy kiderüljön 1000-ből egy tényleg egy átlag férfit szeretne, a maradék 999 meg elküldjön.
Ez szerintem a másik magyarázat az egyedüllétre. Egy csúnyácskább lány már egy átlag srácnak is örül, egy nagyon csinos viszont olyan férfire vágyik, aki azért nem jön minden nap szembe, így nehezebben is találja meg az igényeinek megfelelőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!