Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nőtársaim, ti mit tennétek,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nőtársaim, ti mit tennétek, ha megtudnátok ki az a nő, aki folyamatosan epekszik a párotok után?

Figyelt kérdés
Ő talán csak az egyik, de nem is az a gond, hanem hogy mennyire beleéli magát a nő (akinek egyébként párkapcsolata és gyereke is van). Azt mindig is tudtam, hogy tetszik neki, meg aztán az is kiderült, hogy talizgatnak, és le is feküdt vele a párom mikor egy ideig külön voltunk, na de nem is ez... hanem megnéztem kíváncsiságból a facebook oldalát, és rengeteg posztjából egy évre visszamenőleg az jön le, hogy folyamatosan ácsingózik utána, meg szomorkodik, és ezt halálosan komolyan is gondolja. Azt tudom hogy beszélni is gyakran szoktak, de hogy mit azt nem. És ami a legjobban aggaszt, hogy évekkel ezelőtt én voltam az ő helyében. Lépnem kéne vajon erre bármit is? A páromnak tudom, hogy ez csak flört, de hát mégis ott az érzés, hogy soha nem lehet tudni..
2015. jún. 21. 00:58
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

14: Kívülállóként olvasva, amiket leírtál, nekem úgy néz ki, hogy ugyanolyan bensőséges és intenzív kapcsolata van a másik nővel, mint Veled.

Neked pusztán azért tűnik úgy, hogy ami köztük van, az a kevesebb, mint ami Köztetek, mert 1. nem vagy ott, amikor a párkapcsolatukat élik, ennek csak morzsái jutnak tudomásodra 2. mást mond a barátod Neked.

2015. jún. 21. 04:46
 22/23 anonim ***** válasza:
Nyugodj meg, nem fog hozzanyulni a parod. Csak addig volt erdekes, amig le nem fekudtek. A parod az egojat epiti vele. Figyeld meg a talalkozauk utan a parod. N
2015. jún. 21. 07:39
 23/23 anonim ***** válasza:
100%

A főkérdésre válaszolva: letojnám, mert bízom a férjemben.

Amúgy meg a pároddal kellene foglalkoznod, nem a nővel, és nem nevezném flörtnek, ha olyan nővel találkozgat meg tartja a kapcsolatot, akivel le is feküdt (ki tudja hányszor...).

Téged keményen megcsalnak, nem féltékenykedni kellene, hanem véget vetni a megalázásodnak.

2015. jún. 21. 09:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!