Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet elviselni azt ha valaki senkinek sem kell?
Figyelt kérdés
A legtöbb korombéli párkapcsolatban él vagy már házas, én meg még mindig egyedül vagyok. Lassan már attól is rosszul érzem magam ha kilépek az utcára és látok párokat vagy ha felnézek a Facebookra és nézegetem az ismerőseim fényképeit.2015. jún. 19. 16:39
11/15 anonim válasza:
Találtam facebook-on egy srácot aki régebben állandóan azon nyavalygott, hogy neki nincs senkije és folyamatosan öngyilkossággal fenyegetőzött az üzenőfalán.
Összejött egy lánnyal, picit több mint egy évig együtt is voltak majd miután szakítottak rá egy napra megint kezdte a "jaj de magányos vagyok, nincs csajom, ki akar a barátnőm lenni" vonaglást.
tehát általában oka van annak, ha valaki egyedül van, a fentebb említett srác esetébe pl. végtelen önzés és retardáltság az oka.
Továbbá nem a másikat kell nézni, ha neki felesége van az már csak az ő baja. :)
12/15 anonim válasza:
Nehezen.
Bár énnekem elvileg lehetne párkapcsolatom, de félek tőle.
13/15 anonim válasza:
Nekem lehetne, csak akik próbálkoznának, irántuk nem érzek semmit. Másrészt elég zűrös családi szituációban vagyok, és így még azzal sem mernék kezdeni, akire vágyom, mert tartok tőle, hogy elijesztené ez a közeg. Előbb ki akarok ebből szakadni, aztán majd utána jöhet a szerelem.
14/15 anonim válasza:
Kollégám 38 éves és még mindig egyedül él, dolgozik, épített egy családi házat, vett kutyát. Nem mondom, hogy ez a normális, de nem lett alkesz, öngyilkos stb... Éli az életét így is. Mondjuk én megőrülnék így...
15/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2015. jún. 23. 20:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!