Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen unalmasak a mai lányok? Miért nem érdekli őket semmi?
5-10 éve valahogy nem okozott problémát, hogy olyan lányokkal vegyem körül magam, akikkel lehet beszélgetni a világ dolgairól. Ma meg valahogy halálra unom magam ha nőkkel kell beszélgetni. Nem érdekli őket sem a politika, gazdaság, tudomány, társadalom ... stb., nem olvasnak könyveket, nincs véleményük a filmekről, nem vállalnak be a tanulmányaik során komolyabb szakmákat, egész nap csak a telefonjukat nyomkodják, vagy valóságshow-kat néznek. Ha elmegyünk haverokkal sörözni és valaki elhívja a barátnőjét nagyon lehúzza a színvonalat, ha véletlenül kinyitja a száját.
Ha tudtok olyan helyeket, ahol nagyobb arányban fordulnak elő intelligens lányok, akkor szívesen fogadok tanácsokat.
Szerintem nem kéne ennyire általánosítani. Tény hogy a társadalmi színvonal nagyon romlik és egyre kevesebb az értelmes ember de hidd el ez nem csak a lányokra jellemző. Amég az egyik nemre így hat a változás addig a másikra úgy. A pasik meg azt hiszik mindent megtehetnek. És ezzel most jó nagy hülyeséget írtam mert nem mindenki. Igenis vannak kivételek minden alól csak vedd észre hogy körül vagy véve normális emberekkel akár tudsz róla akár nem. Én minden művészeti ágat imádok, énekelek, rajzolok, varrok, diy minden mennyiségben, hangszereken játszom, olvasok, jótékonysági szervezet tagja, a másiknak elnöke vagyok, futok, teniszezek, szeptemberben kezdek színészkedni, minden nap sütök, tanulok és közben a háztartási munkák felét én látom el itthon. Gépezni és telefont nyomkodni aligha van időm de én ezt élvezem. Kérlek ne vedd ezt a felsorolást önfényezésnek mert ha ismernél tudnád hogy semmi önbizalmam nemhogy nagy arcom.. Csak azért írtam le hogy hallj kivételről és fogd fel hogy bár van abban alapvető igazság amit mondasz, meg kell hogy cáfoljalak :) csupa jóindulattal :)
16/L
Az a szerény utolsó pali!
Nem látok bajt a korombeli (26) nőknél az intelligenciával. A barátnőim, plusz a rövid távú dolgok(1-2 éjszakás kaland), akik voltak, azok is mind intelligensek voltak, 1, talán 2 kivétellel.
Nem onnan fúj a szél, hogy politikáról, vagy gazdasági problémáról próbálsz beszélgetni a csajokkal az első
randin? :D
"Nem onnan fúj a szél, hogy politikáról, vagy gazdasági problémáról próbálsz beszélgetni a csajokkal az első
randin? :D"
Miért pont ezt a két dolgot ragadtad ki a felsorolásból?
Nem ... általában kipuhatolózom, hogy mi érdekli őket. Általában semmi. Vagy mondanak valamit, amihez igazából gőzük sincs, de jól hangzik, hogy ők ilyennel foglalkoznak.
De ezt csak nőkön látom. Beismerem, hogy a férfiak nagy része is elég sötét, de ott azért találni olyan köröket, akikkel lehet beszélgetni bármiről.
Amúgy nem mondtam, hogy egyáltalán nincsenek értelmes lányok, de az biztos hogy a környezetemben egy sincs.
"Amúgy nem mondtam, hogy egyáltalán
nincsenek értelmes lányok, de az biztos hogy a
környezetemben egy sincs."
Akkor ne panaszkodj, meg negativizálj le mást a magán véleménye miatt, hanem válts másik "baráti" környezetet. Elég nagy a világ ahhoz, hogy ne ragadj le egy adott környezetben. Ha buta lányok vesznek körül akkor változtass rajta.
A ronda lányok sztereotípiára szivesen mondanék neked valamit, de vagyok annyira okos, hogy ne súlyedjek le a szintedre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!