Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok pasival volt már randim, szépnek is találnak (bár az önbizalmam nem nagy), egyikkel sem jöttem össze, mert nem volt az a nagy bizsergés, ez baj?
Figyelt kérdés
Nem is csókolóztam még,mert csak azzal szeretnék majd ,aki iránt igazán érzek valamit, ez a mai világban gáz? 15/L2010. márc. 1. 13:28
1/6 SzabóTamás válasza:
Szerintem nem gáz.Érzelgős típus vagy,és biztos van egy hozzád hasonló fiú is.És szerintem meg eljön az ,,igazi" neked is.És várd!És természetes dolog,hogy azzal szeretnél csókolózni,aki iránt érzel valamit.Szóval fel a fejjel!!! :)
2/6 anonim válasza:
Mivel nem ügynöki tevékenységrőől van szó, ahol nagy a teljesítménykényszer, hanem egy teljesen szabadon választott, ugyan mitől volna baj?
3/6 anonim válasza:
Nem gáz, ez a helyes gondolkodás. Azért 15 évesen nem kell túlzásba vinni a randizást :) Ráérsz még.
4/6 anonim válasza:
persze várj! külső belső fontos sztem..bnőmnek volt már vagy 10 pasija(16 évesen, bár volt ami csak pár hetes kapcsolat volt) de azt mondta eggyik iránt sem érez annyit, nem mondaná azt, ha elmenne előtte az utcán h hú de jó pasi..akkor minek jött velük össze? én is még várok, most lettem 17 +.+
5/6 anonim válasza:
Nem gond sztem :D Nekem eddig összesen 4 b.nöm volt mindegyik szerettem szívből egyik sem volt rövidebb 1 évnél. És azért eléggé megviselt amikor dobtak ,dehát ilyen az élet nyomás tovább :D Én is érzelgős tipus vagyok bevallom de ha mindig csak vársz és elengedsz magad mellett mindenkit nem fognak érdemesnek találni arra h velük légy. Jah és még valami: Várhatsz a nagy ő re deha ő nem akar hozzád odamenni kösd fel a gatyád és menjél te oda :D Türkiz :D
6/6 SzabóTamás válasza:
Kedves 3. válaszadó.
Szerintem te olyan rusnya voltál(vagy)15 korodban,h egy fiú(lány)sem akart veled járni.Tudniillik ebben a korban kell ,,udvarolgatni''.Te nagyon pancser vagy.Bújj vissza a barlangodba
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!