Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ilyen sok férfigyűlölő, férfifikázó kérdés az oldalon? Kiktől ered ez, vagyon ugyan az a femináci társaság írja ki, őket minden nap?
én inkább azt látom, hogy néhány elkeseredett kérdést feltevő srácra szállnak rá a hozzászóló nők. Ott szokott lenne bőven leszarozás.
mint ahogy már itt is megy.
Attól a pillanattól kezdve, hogy leválasztották ezt a témát a családi kapcsolatokról, szinte csak nőgyűlölő kérdések vannak kint. Nem azt mondom, a családi kapcsolatokban is volt néha-néha, de nem ennyire... mondjuk lehet, hogy a szexualitásból jöttek ide.
Néha már azt hiszem, a moderátorok teszik ki a kérdéseket.
Egyébként ennyire sötéten még soha nem láttam a párkapcsolati lehetőségeket. Lehet, hogy elmegyek apácának, ha ezek az "emberek" léteznek a világban.
az mióta nőgyülőlő, ha egy fiatal srác kiirja, hogy sikertelen a nőknél,?
az, hogy ti ezt elnevezitek gyűlöletnek, még nem lesz az.
az viszont már gyülölködés, amikor beszarozzátok az iylen srácokat, meg hibáztatjátok, hogy mekkora rinyagép, tuti ezért nincs csaja stb.
"Lehet, hogy elmegyek apácának, ha ezek az "emberek" léteznek a világban."
Látod erről beszélek. Neked fel sem tűnik milyen keményen taposod ezeket a kétségbeesett srácokat. Aztán meg vagy lepődve, ha begurulnak.
"Néha már azt hiszem, a moderátorok teszik ki a kérdéseket."
Akkor nem én vagyok ezzel egyedül. Egyébként lehet benne valami, mert ha valaki megkérdezi, "miért van itt annyi nőgyűlölő kérdés", akkor azt rögtön törlik, a "miért van annyi férfigyűlölő kérdés" jellegűeket pedig soha. :)
Talán sok a modik közt a lúzer pasi. :D
13, 15:
Miért, szerintetek ha valakit folyton visszautasítás ér (sok, és csak az), vajon kinek a hibája? Az összes nőé, aki visszautasítja?
Véletlenül sem a lúzer tehet róla, hogy SOHA nem jár sikerrel, mi? Oké, sajnáljuk, az majd előrébb viszi... Nyilván....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!