Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van ilyen sok férfigyűlö...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van ilyen sok férfigyűlölő, férfifikázó kérdés az oldalon? Kiktől ered ez, vagyon ugyan az a femináci társaság írja ki, őket minden nap?

Figyelt kérdés

2015. jún. 19. 01:27
1 2 3 4 5
 11/42 anonim ***** válasza:
52%

én inkább azt látom, hogy néhány elkeseredett kérdést feltevő srácra szállnak rá a hozzászóló nők. Ott szokott lenne bőven leszarozás.

mint ahogy már itt is megy.

2015. jún. 19. 11:33
 12/42 anonim ***** válasza:
76%

Attól a pillanattól kezdve, hogy leválasztották ezt a témát a családi kapcsolatokról, szinte csak nőgyűlölő kérdések vannak kint. Nem azt mondom, a családi kapcsolatokban is volt néha-néha, de nem ennyire... mondjuk lehet, hogy a szexualitásból jöttek ide.

Néha már azt hiszem, a moderátorok teszik ki a kérdéseket.

Egyébként ennyire sötéten még soha nem láttam a párkapcsolati lehetőségeket. Lehet, hogy elmegyek apácának, ha ezek az "emberek" léteznek a világban.

2015. jún. 19. 11:52
 13/42 anonim ***** válasza:
49%

az mióta nőgyülőlő, ha egy fiatal srác kiirja, hogy sikertelen a nőknél,?

az, hogy ti ezt elnevezitek gyűlöletnek, még nem lesz az.

az viszont már gyülölködés, amikor beszarozzátok az iylen srácokat, meg hibáztatjátok, hogy mekkora rinyagép, tuti ezért nincs csaja stb.

2015. jún. 19. 12:59
 14/42 anonim ***** válasza:
31%

"Lehet, hogy elmegyek apácának, ha ezek az "emberek" léteznek a világban."

Látod erről beszélek. Neked fel sem tűnik milyen keményen taposod ezeket a kétségbeesett srácokat. Aztán meg vagy lepődve, ha begurulnak.

2015. jún. 19. 13:00
 15/42 anonim ***** válasza:
22%
ma 12:59 így van! lehet hogy mi se vagyunk tökéletesek de ti vagytok elszállva magatoktol kedves "nők" ha nem top 10 es a srác esélyt se adtok neki
2015. jún. 19. 13:22
 16/42 anonim ***** válasza:
64%

"Néha már azt hiszem, a moderátorok teszik ki a kérdéseket."

Akkor nem én vagyok ezzel egyedül. Egyébként lehet benne valami, mert ha valaki megkérdezi, "miért van itt annyi nőgyűlölő kérdés", akkor azt rögtön törlik, a "miért van annyi férfigyűlölő kérdés" jellegűeket pedig soha. :)

Talán sok a modik közt a lúzer pasi. :D

2015. jún. 19. 13:26
 17/42 anonim ***** válasza:
38%

13, 15:

Miért, szerintetek ha valakit folyton visszautasítás ér (sok, és csak az), vajon kinek a hibája? Az összes nőé, aki visszautasítja?

Véletlenül sem a lúzer tehet róla, hogy SOHA nem jár sikerrel, mi? Oké, sajnáljuk, az majd előrébb viszi... Nyilván....

2015. jún. 19. 13:28
 18/42 anonim ***** válasza:
59%
Csak az a baj, hogy ezek az elkeseredett pasik valahogy mindíg a nőket hibáztatják. Nézd már meg, a kérdéseikben ott van, hogy mivel nem születtem gazdagnak, nem vagyok jóképű, nincs sportautóm meg hogy csajok csak a kigyúrt izomagyakra mennek. Ezek a srácok nem segítségért jönnek. Panaszkodni, nőket fikázni írják le a sérelmeiket ált. bicskanyitogató stílusban. Csak hogy tiszta legyen nem áldozatok.
2015. jún. 19. 13:33
 19/42 anonim ***** válasza:
67%
Én is sajnálkoznék rajtuk, ha nem mondanák a szokásos dumát, hogy a nőknek csak ez meg az kell. Innentől gyűlölködés. Mert ha segítség, tanács kell neki, az oké, de megjelenik mustafa meg a többiek, és elviszik a kérdést. Aztán nyalják egymás seggét, hogy de szarok a nők, de mégis akarnak nőt... ki a tököm érti ezt?
2015. jún. 19. 13:41
 20/42 anonim ***** válasza:
37%
12-es, azért nyugi, a való életben nincs ennyi szaralak pasi, mint itt. :)
2015. jún. 19. 13:42
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!