Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért utálják az emberek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért utálják az emberek a prostituáltakat, leginkább az utcalányokat?

Figyelt kérdés

Főleg az utcalányokra gondolok. És nem értem az ellenük irányuló utálatot. Szóval az emberek tényleg ilyen szűklátókörűek és nem gondolnak bele, hogy ezek a lányok, nők nem jókedvükben állnak kint? Hanem azért, mert rettegnek a stricijüktől, akiről senkinek sem mernek beszélni és aki ha nem kap elég pénzt a lányoktól jól elveri őket (vagy akár meg is öli). És miattuk olyan „ápolatlanok” ezek a lányok, miattuk nem tudnak tisztálkodni, miattuk hordják napokig ugyanazt a „munkaruhát”. És persze azt se felejtsük el, hogy gyakran „csak” azért kerülnek a strici mellé, mert intézetben nőttek fel (pl.: azért, mert az apjuk megerőszakolta őket) és ennyire szeretetéhesek. És a futtatók éppen ezt használják ki, így „prostituálják” szerencsétlen lányokat, akik annyira ragaszkodóak, hogy (mivel szülők nélkül nőttek fel) MINDENT megtennének ezekért a „parazita” stricikért. Meg persze vannak olyan esetek is, amikor egyszerűen csak eladják vagy elrabolják a lányokat így kerülnek ebbe az „életbe”.

Szóval miért utálják az utcalányokat? Ennyire hiányzik az emberekből az empátia és együttérzés?

Ui.: ha meg valakinek nem tetszik ez a kérdés, nem kell „anyázni”, „frappáns” hozzászólásokat írni stb..

2010. márc. 1. 10:59
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
78%
Azért, mert amit csinálnak gusztustalan! Ki tudja kivel fekszenek össze-vissza, éppen milyen büdös, mocskos kamionsofőr ment át rajta (akár több is egy nap), öregek, ápolatlanok, nem számit, csak a pénz a lényeg! és pár perc alatt egészen sokat kereshetnek vele, és tulajdonképpen nem sok mindent kell érte csinálni, illetve nem nagyon megerőltető a dolog! és ugy, ez az egyik legegyszerűbb pénzkereseti lehetőség! Én úgy gondolom, hogy nem lehet olyan propléma, válság, körülmények, hogy egy nőnek áruba kelljen bocsátani a testét! Érdekes, hogy szülők nélküli gyerekeket vagy fiatalokat emlited! nekik is van választási lehetőségük! eldönthetik, hogy akarják-e ezt csinálni, ami rövid idő = sok pénz vagy választanak egy rendes munkahelyet még ha nincs is diplomájuk vagy érettségijük! ráadásul Mo-n ritak az olyan esetek száma, hogy valakit elrabolnak, hogy aztán prostituáltat csináljanak belőle! Ráadásul a soraid első részében azt irtad, hogy "rettegnek a stricijüktől" - kérdem én, hogy eleve, hogy kerültek velük viszonyba? mert én speciel egyet sem ismerek! Igenis elitélendő, amit csinálnak és gusztustalan!
2010. márc. 2. 15:52
 12/16 A kérdező kommentje:

Nos, ezeket onnan tudom, hogy vannak hivatásos szakértők (rendőrök, szociológuosk, szocciális munkások) az ismeretségi körömben.

Ők szerintem jobban képben vannak, mint ti. És ezeket mind tőlük hallom!!!

De mindegy, a magyarok újra leszerepeltek előttem emberségből, empátiából, együttérzésből. Csak így tovább!!!

2010. márc. 3. 15:12
 13/16 A kérdező kommentje:
És a strici nem futtatótként mutatkozik be, hanem először a lány barátja, pasija lesz. Aztán hideg zuhanyként jön a tény, hogy "kisanyám neked kellesz pénzt keresned rám!"
2010. márc. 3. 15:15
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Emberség, empátia, együttérzés??? Nem ilyen esetekben szokták ezt használni! Ha az ember igazán akarja, akkor kitörhet onnan, ahol van! Másrészről, a stricik tényleg normális emberek? szerinted ez pár alkalom után nem derül ki? ugyan kérlek, egy tisztességes lány, szóba sem áll az ő fajtájukkal, még ha nem is tudja, hogy mivel is foglalkozik, hiszen ezt már lehet az emberen látni! pl.: milyen a kinézete, hogyan viselkedik, agressziv-e, iszik-e, csavarog-e, bandázik-e stb... szerinted nincsenek ezeknek előjelei? Még egy pl.: a mamám szomszádságában él egy fiatal kb. 20-21 éves lány, szép és csinos is! mi a bibi? hogy ő is egy ku... lett! miért? senki nem kényszeritette! egyszerűen csak úgy kezdte, hogy a lakásukhoz közeli munkahelyen dolgozó szinte hajléktalan emberekkel lefeküdt 2-3000 Ft-ért, (mikor hogy tudtak pénzt adni), hogy legyen neki cigire valója! Mert hát zsebpénzt nem igen kapott! de a cigi nem volt elég, már szép, új, divatos ruhák is kellettek volna! meg is lett. sikerült egy discoban megismerkednie valakivel, aki házhoz viszi neki az alkalmi partnereket, de igy már sokkal többet keres! és még mindig nem kényszeriti senki sem! biztos forrás! abba hagyta az iskolát is, mert ez sokkal egyszerűbb! ő mondása szerint! ha úgy van kedve, akkor kiáll az utcára, de, ha jobb partnert szeretne, akkor az is akad és lakásra viszi! és azok, akik intézetekben nőnek fel nem mindegyik lesz ku...! érdekes, hogy azért lehet olyanról is hallani, akik rendes életet élnek! és mi van az ott lévő fiúkról vagy férfiakról? azok mind bűnözők lesznek? hagyjuk ezt a hülyeséget! van itt egy másik kérdés ezen az oldalon, aki szintén ezzel keresi a kenyerét! megkérdeztem miért nem akar normális, tisztességes állást keresni! a válasz: mert ez több pénzt hoz és nekem van egy gyermekem is! hát ott leirtam, hogy én milyen körülmények között nőttem fel és láttam a példát magam előtt, hogy nagyon rossz helyzetekben is az ember megtarthatja magának az erkölcsét, amivel elvileg rendelkeznie kellene mindenkinek! csak valaki a könnyebb verziót választja!
2010. márc. 5. 08:26
 15/16 anonim ***** válasza:
59%

amúgy meg ne feledd, jó kifogás sose rossz...

a nők nagyon kis részben még irigyli is a k*rvákat a tapasztalatuk miatt...

2010. márc. 20. 13:37
 16/16 anonim válasza:
mert terjesztik a mocskot!
2010. márc. 20. 15:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!