Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért utálják az emberek a prostituáltakat, leginkább az utcalányokat?
Főleg az utcalányokra gondolok. És nem értem az ellenük irányuló utálatot. Szóval az emberek tényleg ilyen szűklátókörűek és nem gondolnak bele, hogy ezek a lányok, nők nem jókedvükben állnak kint? Hanem azért, mert rettegnek a stricijüktől, akiről senkinek sem mernek beszélni és aki ha nem kap elég pénzt a lányoktól jól elveri őket (vagy akár meg is öli). És miattuk olyan „ápolatlanok” ezek a lányok, miattuk nem tudnak tisztálkodni, miattuk hordják napokig ugyanazt a „munkaruhát”. És persze azt se felejtsük el, hogy gyakran „csak” azért kerülnek a strici mellé, mert intézetben nőttek fel (pl.: azért, mert az apjuk megerőszakolta őket) és ennyire szeretetéhesek. És a futtatók éppen ezt használják ki, így „prostituálják” szerencsétlen lányokat, akik annyira ragaszkodóak, hogy (mivel szülők nélkül nőttek fel) MINDENT megtennének ezekért a „parazita” stricikért. Meg persze vannak olyan esetek is, amikor egyszerűen csak eladják vagy elrabolják a lányokat így kerülnek ebbe az „életbe”.
Szóval miért utálják az utcalányokat? Ennyire hiányzik az emberekből az empátia és együttérzés?
Ui.: ha meg valakinek nem tetszik ez a kérdés, nem kell „anyázni”, „frappáns” hozzászólásokat írni stb..
Nos, ezeket onnan tudom, hogy vannak hivatásos szakértők (rendőrök, szociológuosk, szocciális munkások) az ismeretségi körömben.
Ők szerintem jobban képben vannak, mint ti. És ezeket mind tőlük hallom!!!
De mindegy, a magyarok újra leszerepeltek előttem emberségből, empátiából, együttérzésből. Csak így tovább!!!
amúgy meg ne feledd, jó kifogás sose rossz...
a nők nagyon kis részben még irigyli is a k*rvákat a tapasztalatuk miatt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!