Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ugye nem csak a tanga szexi?
hát én speciel pont tegnap vettem egy "fenekes" bugyit... lila szatén és fekete csipke kombinációja... iszonyú szexi, és a párom is így gondolja :P
pedig nem tanga, sőt :D
anyukámmal voltam "soppingolni" és meg is lepődött ő is, hogy "literes bugyiból" is lehet már ilyen szépeket kapni :)
persze ha karfiolos az ember lányának a s_gge, akkor tökmindegy, mit vesz fel, minden csúnya lesz rajta, illetve fordítva: ha nem az, akkor is szinte mindegy, mert minden jól áll :)
ha te szexi vagy, bármilyen bugyiban szexi vagy. és a bármilyen alatt tényleg az összes fajtát értem amit felsoroltál. ha nem vagy szexi, a tanga még ocsmányabbá tesz szerintem(privát vélemény). én nem szeretem a tangát. a barátom szerint a tanga nagyon "olcsó" hatást kelt bármilyen lányon. hát ebben tökéletesen egyetértünk.
hogy azt már ne is említsem, ugye van hogy egy csajnak hátul kilátszik a bugyija kicsit, ez még nem annyira gáz, néha mindenkivel előfordul, de ha tanga ami kilóg...na annál kevés visszataszítóbb látvány van.
20L
Francia vagy csipkés
Egyébként meg a bugyi a legkevesebb;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!